Švédsko – Francie

<<

Barney

Příspěvek pon 18. čer 2012 19:08:15

Švédsko – Francie

Obrázek ŠvédskoFrancie Obrázek

Datum / čas / místo konání zápasu:
19.6.2012 / 20:45 / Kyjev

Předpokládané soupisky:
Obrázek Švédsko
Isaksson - Granqvist - Mellberg - J.Olsson - M.Olsson - Svensson - Källström - Larsson - Ibrahimović - Elm - Elmander

Obrázek Francie
Lloris - Debuchy - Rami - Mexes - Clichy - Cabaye - Diarra - Menez - Nasri - Ribéry - Benzema

Analýza:

Švédové prohráli oba jejich úvodní zápasy.V první zápase podlehli Ukrajině 2:1 a ve druhém zápasu podlehli Anglii 3:2. Takže už nemají žádné šance na postup do čtvrtfinále ME 2112. Hráči to vědí a také podle mého tomu odpovídat jejich hra. Obrana začíná dělat chyby a dokonce chyby dělá i golman Isaksson - což je velký problém pro každý tým když hlavní "postavy" mají problémy. A jak jsem již psal Švédům už o nic nejde a podle toho bude vypadat i jejich hra ;;)

Francouzi sice v první zápase proti Anglii jen remizovali 1:1, ale ve druhém zápasu proti Ukrajině odvezli všechny 3 body, když Ukrajinu porazili 2:0. Podle toho co jsem koukal mi přijde, že Francie se zápas od zápasu lepší a lepší a má hlavně důvod bojovat! Za předpokladu, že dnes Španělsko porazí Chorvatsko tak Francie musí porazit Švédsko, aby se vyhnuli Španělům ve čtvrtfinále! Jenom představa jak budou na-motivováni a s hráči, kteří nemají problém kombinovat a hrát "aktivní fotbal" zejména Nasri nebo Ribéry a nesmíme opomenout jednoho ze slavných útočníků Realu Madrid BENZEMU - který se ještě střelecky neprosadil na letošním ME a dle mého názoru bude mít velkou šanci proti demotivovaným Švédům tuto věc napravit.

Shrnul bych to tak, že Francie odveze všechny 3 body domů proti demotivovaným Švédům i přesto, že jim na postup stačí jen bod. A to z toho důvodu, že se budou určitě chtít vyhnout Španělům, protože Španělé jsou velmi nepříjemná soupeři, ale to všichni víme ;)

Tip:
Výhra Francie @ 1,60 Obrázek

Podtip:
Jako podtip bych zkusil, že Benzema dá gól. Přeci jenom se ještě tento slavný útočník Realu Madrid na ME 2012 netrefil a proti demotivovaným Švédům by se mohl už konečně trefit.
Benzema dá gól @ 2,10 Obrázek

%%- %%- GL %%- %%-
Přehled mé úspěšnosti:
OK:0
KO:1
Začátek 18.6.2012

Obrázek Obrázek Obrázek

Téma s mejma analýzama ----> viewtopic.php?f=36&t=8570

Líbí se Vám moje analýza? Klikněte prosím na ohodnotit příspěvěk.
Děkuju Barney
<<

pacient

Příspěvek pon 18. čer 2012 20:08:33

Re: Švédsko – Francie

Pochybuji že nastoupí Ibrahimovič když jde švédum už o h0vno navíc když se potýká na šampionatu se zraněním a silně pochybuji že to bude riskovat aby se to ještě víc zhoršilo když jim o nic už nejde , ten se bude šetřit na ligu než aby se ještě víc zranil v zápase o hovno ( KDYBY JIM MĚLI NADĚJI ŽE POSTOUPÍ TAK BY NASTOUPIL ALE TAK POCHYBUJI , TEN UŽ PODLE MĚ ODJEL DÁVNO ZE ŠAMPIONATU KDYŽ NENÍ 100 POROCENTNĚ ZDRÁV ) :)
<<

Barney

Příspěvek úte 19. čer 2012 21:41:26

Tip: KO a asi nejsem jediný překvapem z tohoto výsledku.
Přehled mé úspěšnosti:
OK:0
KO:1
Začátek 18.6.2012

Obrázek Obrázek Obrázek

Téma s mejma analýzama ----> viewtopic.php?f=36&t=8570

Líbí se Vám moje analýza? Klikněte prosím na ohodnotit příspěvěk.
Děkuju Barney
<<

Philip Marlowe

Příspěvek úte 19. čer 2012 22:01:43

Nejsi. :)
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world

Zpět na Fotbal