Strelci EURO

17.6 / 20:45 / Ľvov
V tomto zápase som si vybral jediného strelca Nemecka, ktorým je Mario Gomez. Tento forward Bayernu zaznamenal už tri presné zásahy a potvrdzuje skvelú formu z klubu, ked v domácej súťaži strelil 26 golov a bol 2.najlepším strelcom Bundesligy. Gomez nastúpil v oboch dueloch v základnej zostave a inak by to nemalo byť ani proti Dánom. "Super Mario" je typickým zakončovateľom, ktorý vyčkáva na svoju šancu a pár minút ho "nieje vidieť", no potom príde jeho čas a málokedy zahodí svoju šancu. Verím že svoje kvality potvrdí aj v tomto zápase.
Gomez skoruje @ 2,25

____________________________________________________________________________________________

17.6 / 20:45 / Charkov
Holandsko má vo svojom kádri mnoho skvelých útočných es. Ja som si vybral útočníka Robina v.Persieho, ktorý podal v oboch dueloch slušný výkon, čo sa dá povedať o máloktorom hráčovi Holandska. Čakali sa od neho goly, no zatiaľ skoroval len raz, avšak zaznemanal jediný gol "tulipánov" na turnaji. Robin je strelcom na pohľadanie a ja verím,že Portugalcom aspoň jeden gol dá. Ved za Arsenal skoroval 30-krát a ovládol tabuľku strelcov Premier League.
v.Persie skoruje @ 2,62