Ukrajina - Francie, 15.6. 18:00

<<

Philip Marlowe

Příspěvek pát 15. čer 2012 14:22:03

Ukrajina - Francie, 15.6. 18:00

Obrázek Preview zápasu Ukrajina - Francie Obrázek

15.06.2012, 18:00 | Donbass Arena, Doněck

Ve svém druhém utkání na EURU se dnes ve skupině D potká domácí Ukrajina s Francouzi.

Ukrajina

Přiznám se, že mě domácí v prvním zápas pořádně zaskočili, tipoval jsem, že by mohli patřit k vůbec nejslabším týmům turnaje, ještě daleko víc mě překvapil Ševčenko, kterého jsem "odepsal" už před pár lety a proti Švédům jsem ho ani neočekával v základní sestavě. :-) Výborně hrál i záložník Konopljanka. Předvedli dobrý, týmový výkon a Švédy porazily zaslouženě.

V případě vítězství by si Ukrajinci zajistili postup do čtvrtfinále. Před domácími fanoušky budou mít stejně jako v prvním zápase obrovkou motivaci, navíc se budou snažit odčinit potupu z před jednoho roku, kdy na stejném stadiónu v přátelském utkání podlehli právě dnešnímu soupeři 1:4.

Pravděpodobné rozestavení a sestava Ukrajiny:

(4-4-2)

Pjatov - Husjev, Chačeridi, Mychalyk, Selin - Jarmolenko, Tymoščuk, Nazarenko, Konopljanka - Ševčenko, Voronin

Francouzi

Francouzi při své přemiéře na EURU remizovali s Angličany 1:1, v celém utkání ale jasně dominovali, přestříleli je 12:3, povolili jim jedinou střelu na branku, která naneštěstí skončila gólem netradičního střelce, stopera Lescotta, bilance rohů 11:4, držení míče 60% vs 40%. Svojí sérii zápasů bez porážky tak protáhli už na impozantní číslovku 22. Velkou posilou bude navrát skvělého záložníka Rennes M'Villy, který se zotavil ze svého zranění z přátelského utkání s Chorvaty před turnajem.

Pravděpodobné rozestavení a sestava Francie:

(4-2-3-1)

Lloris - Debuchy, Rami, Mexes, Evra - M'Vila, Cabaye - Ribéry, Nasri, Malouda - Benzema

Predikce vývoje zápasu a výsledku

Francouzi jsou v tomhle utkání přes sympatický výkon Ukrajinců v prvním zápase pro mě jasnými favority. Individuálními schopnosti svého soupeře jasně převyšují. Od Ukrajinců respektive trenéra Blochina očekávám daleko defenzivnější pojetí než proti Švédům. Na Francouze to ale stačit nebude.

Tipy
Hlavní tip: 2 výhra Francie, síla tipu: 8/10
Podtip: výhra Francie v hcp -1, síla tipu: 6/10
Tip na přesný výsledek: 2:0, síla tipu: 3/10
Tip na střelce gólů: Ribéry (Francie), síla tipu: 2/10
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

nio313

Příspěvek pát 15. čer 2012 19:45:52

Re: Ukrajina - Francie, 15.6. 18:00

Hral som taky Francii , ale tip na 0:2 pekné ;)
<<

Philip Marlowe

Příspěvek pát 15. čer 2012 19:48:26

3x ok, 1x ko, tuším 5. uhodnutý přesný výsledek na EURU, ovšem ty střelci, zatím jen dva, to je skutečně ohňostroj marnosti. :)
_______
He must be, to use a rather weathered phrase, a man of honor, by instinct, by inevitability, without thought of it, and certainly without saying it. He must be the best man in his world and a good enough man for any world
<<

karlito_69

Příspěvek pát 15. čer 2012 22:03:18

Ach jo, to si nemoh tipnout přesnej výsledek 3:0, by mi aspoň vyšel ovar :-)

Zpět na Fotbal