IA Akranes - IBV Vestmannaeyjar

<<

airman2655

Příspěvek čtv 14. čer 2012 21:04:41

IA Akranes - IBV Vestmannaeyjar

Obrázek
Island
Dátum: 15.6.2012
Čas: 22:00

Obrázek

IA Akranes

Domáci sú priebežným lídrom tabuľky. Odohrali síce ešte len 6 zápasov, získali v nich 14 bodov. Celkovú bilanciu majú 4-2-0 a skóre 11:7. Doma odohrali len 2 zápasy, oba dokázali vyhrať. Bilanciu teda majú 2-0-0 a skóre 6:4. Výsledkom 3:2 zdolali zatiaľ zhodne ako 3. Reykjavik, tak aj 6. Keflavik. So slabším súperom by sa im teda mohlo podariť bodovať naplno. V oboch týchto zápasoch padlo veľ gólov, celkovo zo 6 padol v 3 over 2,5 góla, to je 50%.

P-R-R-V-V-V

Posledných 6 zápasov:
Akranes vs. Reykjavík 1:2
Grindavik vs. Akranes 2:2
Stjarnan vs. Akranes 1:1
Akranes vs. Keflavík 3:2
Fylkir vs. Akranes 0:1
Akranes vs. Reykjavík 3:2

Obrázek

IBV Vestmannaeyjar

Hostia sú s 5. bodmi na predposlednom, 11. mieste. Ich celková bilancia je po 6 odohraných zápasoch 1-2-3 a skóre 8:8. na trávnikoch súpera to je 0-0-3 a skóre 3:6. V tomto sú najhorším tímom napriek tomu, že sa ich útok dokáže aj presadiť. So 6. keflavikom naposledy prehrali najtesnejším rozdielom 0:1, predtým 2:3 s 3. Reykjavikom a 1:2 so 7. Selfossom. V 2 z 3 zápasov vonku podol over, celkovo to bolo rovnako ako u domácich, teda v 3 z 6 čo predstavuje 50%.

V-V-P-R-P-R

Posledných 6 zápasov:

Vikingur Ol. vs. Vestmannaeyjar 0:2
Vestmannaeyjar vs. Stjarnan 4:1
Keflavík vs. Vestmannaeyjar 1:0
Vestmannaeyjar vs. Fylkir 1:1
Reykjavík vs. Vestmannaeyjar 3:2
Vestmannaeyjar vs. Breidablik 0:0

Záver:
Aj keď hostia dokážu potrápiť aj silnejších súperov, myslím že o čosi málo úspešnejší budú dnes domáci. Na over 2,5 góla je kurz @ 1,65.

Výhra domácich @ 1,85

Kurz je vypísaný stávkovou kanceláriou Niké
<<

bojller

Příspěvek pát 15. čer 2012 15:11:41

Re: IA Akranes - IBV Vestmannaeyjar

Hele, nevim... Vim ale, ze Akranes je novacek v 1. lize Islandu a IBV loni skoncil treti. Zkoumat nebudu, zda domaci novacek souteze nehral se slabsimi muzstvy a naopak IBV s tezsimi, nebo meli nakou marodku, kazdopadne na to nemam ted cas.

Treba ti tip win, i ti to preju, ale zkus do analek zohlednit i tento faktor, dik ;) .
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

Ludek106618

Příspěvek pát 15. čer 2012 18:29:24

Pro mě je Island pralesní liga,kde o překvápka není nouze,proto ji sázkovky tak rádi vypisují.Já už ji ani neotvírám,občas dám jen oba gol %%- %%- %%-
<<

radim

Příspěvek pát 15. čer 2012 18:45:11

IA Akranes je sice nováček,ale je to historicky myslím už 11-ti násobný mistr islandu a druhou ligu loni vyhráli s přehledem,no ale..začátek ligy jim vyšel luxusně,asi ani sami nečekali že to bude tak ale teď jim nějak dochází dech,v posledním kole neporazili zatím marnej Grindavik,kdybych si musel vybrat dám taky jedna ale tentokrát bych se trochu bál,poslední zápas hráli před 14 dny,no těžko říct..a myslím že máš taky blbě jejich bilanci,mají R-R-V-V-V-V
ObrázekObrázekObrázek
<<

airman2655

Příspěvek pát 15. čer 2012 19:27:32

Máš pravdu, mali už veľa titulov, neviem presne ale je možné že to bude možno aj viac ako 11, klub vznikol tesne po 2. sv. vojne tak času mali dosť. A ja som toto vybral hlavne vďaka tomu, ako sa im darilo v 2. lige, nie je síce zvykom že postupujúci z nižšej ligy sa v tej prvej takto vyhupne, tak uvidíme ako to dopadne. V tých bilanciách je uvedený ešte aj posledný pohárový zápas, ak berieš do úvahy len tie v lige, tak potom je správna tá, ktorú si dal.
<<

bojller

Příspěvek sob 16. čer 2012 2:10:12

Tak hosani,

mam toho plne zuby, airman neco furt pise, admin je rad ze se tu neco pise (obrazky, 100 let vzajemnaku dolu, teplota, pocasi, at to ma uroven ta analka...) a to tahne reklamu kvuli navstevnosti, da mu hvezdy (to motivuje jine kusy psat radoby analky kvuli par stovkam). Vypumpoval jsem tu par kusu k napsani neceho o cem si myslime, ze tam je hodnota je (lidove, ma to valju, povedome, cemu verime). Kazdej blb tu neco pise, novi kusani ti sem Petre chodej, jako ja kdysi, mysli si, tenhle ma hvezdy, ten je dobrej, dam to a pak nic. Mohl bych se na to vykajdit, psat SZ ti nebudu, ale nejvysssi cas neco s tema pisalkama delat, prehodnotit to u tebe na foru trochu.

Dojedu tenhle mesic s tipovackou i analkama, nemam uz (mel jsem, kurwa jsem soutezivej) ambice vyhrat ani jedno.

Fiidzo praskne 8 matchu pred tejdnem v Brazilii (7 mu jich vyjde a dostane 4 sterne pouze). Je to sice BLB, ale nas :D

Mohl bych to smazat a nepostovat, ale dlouho me tohle sere, mazat nebudu. Dej mi BAN a mas klid (vzdy jsem sel proti proudu).

PS: naky pifka byly dneska, pojdme rozjet debatu konecne.

Kecy o tom, ze me to ted vychazi (osobne v tom vidim sazkarskej vlnovej luck), neberu.

Hazim to k airmanovi do vlakna, proti Radimovi absolutne nic nemam, ale mrknete dolu, kolik hoven airman napsal a nic...

V cervenci at to dopadne jak chce, nic psat nebudu, pac je to prace nevdecna.

Nazdar Bazar (chcete obrazek, ten je dulezitej a admin prece rozhodne, komu da kolik hvezd).

Tesim se, ze to probehne pocesku a diskuze farizejsky nebude.

Nemam, at naseru dalsiho (koudyho) ty po bitve generalstiny, ale 0 : 4 je snad sila na to davat nekomu hodnoceni, ne?
<<

camejko

Příspěvek sob 16. čer 2012 10:23:23

uz davnejsie som reagoval ze airman pise uplne alibisticke analyzy. pozrie stats a to je vsetko.. rozpise len ked, kto vyhral.. to zvladnem aj ja pozriet do tabulky.. hraci, atd. urcite nic a o polke timov ani nema potuchy ako hraju a kde sa nachadzaju vobec .
<<

kakamil1913

Příspěvek sob 16. čer 2012 10:49:05

0:4 slušnéj výprask....
<<

radim

Příspěvek sob 16. čer 2012 11:08:46

Ad bojler: pravda pravda, nějak se to tu furt nedaří vyřešit..ale vyjádření hejhuly když mě se něco nelíbilo je..mít pod každou analýzou debatu o hodnocení v soutěži není žádoucí.

Jen abychom si rozuměli... vím o tom, že jsou tu uživatelé, kteří píší analýzy jen kvůli soutěži a je jim jedno, co obsahují nebo jak dopadnou, ale oni to prostě dělat můžou a je zbytečné tu bojovat za nějakou úroveň nebo morální hodnoty, protože to nemá oporu v pravidlech. Buď piš analýzy, protože tě to baví a rád sdílíš informace a nějakou soutěž hoď za hlavu, nebo soutěž, hoď za hlavu respekt druhých a prostě to vypras jako ostatní. Snažit se jít někde uprostřed očividně nefunguje..

v té odpovědi je samozdřejmě pravda,ale taky kus pohodlí...

můj návrh je zavést jako jeden z dalších faktorů úspěšnost,začít po měsících počítat ROI(návratnost investice) a tu zde taky ohodnocovat nějak podobně jako analýzy..co?blbost?moc pracné?já nevím...
ObrázekObrázekObrázek
<<

bojller

Příspěvek sob 16. čer 2012 12:36:34

radim píše:Ad bojler: pravda pravda, nějak se to tu furt nedaří vyřešit..ale vyjádření hejhuly když mě se něco nelíbilo je..mít pod každou analýzou debatu o hodnocení v soutěži není žádoucí.

Jen abychom si rozuměli... vím o tom, že jsou tu uživatelé, kteří píší analýzy jen kvůli soutěži a je jim jedno, co obsahují nebo jak dopadnou, ale oni to prostě dělat můžou a je zbytečné tu bojovat za nějakou úroveň nebo morální hodnoty, protože to nemá oporu v pravidlech. Buď piš analýzy, protože tě to baví a rád sdílíš informace a nějakou soutěž hoď za hlavu, nebo soutěž, hoď za hlavu respekt druhých a prostě to vypras jako ostatní. Snažit se jít někde uprostřed očividně nefunguje..

v té odpovědi je samozdřejmě pravda,ale taky kus pohodlí...

můj návrh je zavést jako jeden z dalších faktorů úspěšnost,začít po měsících počítat ROI(návratnost investice) a tu zde taky ohodnocovat nějak podobně jako analýzy..co?blbost?moc pracné?já nevím...

jj, kritiku jsem napalil, ale reseni nenabidl, pocitani ROI by bylo nutne ale pres nejakou kalkulacku nejlepe.
ja bych daval hvezdy proste zpetne, treba podle hodnoceni uzivatelu (blbost nejspis, pac si kazdej dojde pro tipy a bud nevi o thumbs up nebo je mu to zatezko cvaknout), podle vysledku a i treba kvuli info v ni.
psat analky me samozrejme nebavi, chtel jsem jen aby lini lide jako ja taky neco pridali.
a jeste k airmanovi,abych byl spravedlivej, at pise o formulich, to poctenicko s tipy se mi moc libi.

Zpět na Fotbal