Recko - Cesko

<<

Rafa

Příspěvek úte 12. čer 2012 14:13:04

Recko - Cesko

Dnes od 18.00 hod.

Zde na tipforu uz o tonto zapase bylo napsano celkem dost. A ja si bohuzel myslim, ze timto zapasem pout naseho vyberu na Euru bude ukoncena.
Mezi obema tymy je jeden velky rozdil a to je trener. Recky trener Santos ukazal jiz v prvnim utkani proti Polsku, ze dokaze i oslabene muzstvo namotivovat, to pan Bilek je trosku takticky jina kategorie a podle me vubec nevi.
Santos dokazal z Reckeho tymu udelat silne a sehrane mustvo, ktere stavi na zkusenostech a jak je v Reckem fotbale zvykem hl. na obrane a rychlem prechodu do utoku.
Bilek hraje na jedineho utocnika a tenhle system vubec neprinasi nic dobreho, mozna kdyby si Bilek uvedomil, jak hralo mustvo v roce 2004 ze v utoku hral Koller-Baros a tymu to slapalo, nerikam, ze to je jen jeho chyba, ale nebyl by spatny napad do utoku k Barosovi pridat budto Pekharta nebo Necida.

Moje tipy :

Recko - Cesko : Recko vyhra @ 3.20
Recko - Cesko : Under 2.5 @ 1,550
Recko - Cesko : Recko vice zlutych karet @ 1,800
Presny vysledek 1:0 @ 8
<<

MLBGURU

Příspěvek úte 12. čer 2012 14:57:06

Re: Recko - Cesko

Ano rafa je to velmi smutny pribeh ceskeho ,,narodaku,, a hlavne podla mna neviem naco tam brali Barosa ved ten by nezahral ani za Ceske Budejovice radsej mohli vziat dedka Kollera ten by bol este nieco platnym hracom. Velmi som sa vcera zasmial ako vase media opisovali, ze je to pre ceskeho trenera existencny zapas s Greckom, ved vy nemate momentalne ziadnych hracov, osobne si myslim ze teraz by vam nase muzstvo Slovenska dalo urcite 3 a vyhrali by sme 3-0. Ale pres to vsetko velmi vam drzim palce mam rad Cechov, takze dnes GOOOD LUCK
<<

MLBGURU

Příspěvek úte 12. čer 2012 15:16:19

Ano Ano, Ano, popisalo sa velmi vela o zapase Cechov s Grekmi ano bolo to krute s Ruskom, ale ja sa dnes opieram o Cesku povahu a to ze ked maju zabrat tak kurva to muzstvo zaberie to sa my velmi paci na Cechoch a viem ze oni urobia maximum takze dnes Cesko 0,-0,5 je tam 1,975 kurz podane za 30eur. Podme Cesky hosiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
<<

MLBGURU

Příspěvek úte 12. čer 2012 21:59:50

Gratulujem ak niekto vyzdvihol CESKO -0,-0,5 ja som vedel ze sa viete zabrat ak o nieco ide. Momentalne v bet365 je kurz na zapas s Polskom v pomere Cesko 0,+0,5 je tam kurz 1,95 budem rozmyslat. Ceskemu ,,narodnaku,, to teraz pojde tak asi sa budem priklanat k Cesko 0,+0,5. Nechapem jednu vec tochto sampionatu, ze velmi vela sa hovori o rasizme poliakov a tourcite ,,kibici,, robia cize nacionalizmus a rasizmus prejavuju velmi vela navonok. Ja sa ,,pytam,, Co si zasluzi takyto narod, ktory prezil zidovsku genocidu a ktorych prenasledovalo gestapo SS, ktory si tolko vytrpeli a narod bol tolko krat zbedacovani, rasistom Hitlerom, a oni idu urazat nejaku farbu pleti. Ved Polsko ako narod su zobraci a chudaci podla tohto mojho faktu, a oni prejavuju rasizmus, ved poliaci by mali byt antirasisti, ked taketo trapenie zazili. Polsko je podla mna najjebnutejsi narod v europe

Zpět na Fotbal