Sunderland - Wolverhampton

Liga: Premier League
Tip: oba tímy dajú gól
Sila tipu: 7/10
Dátum a čas: 14.4.2012 o 16:00
Sázkovka: 1,73

V poslednej dobe sa stretávam s tým, že bookmakeri preceňujú nejaké zápasy a kurzy sú tam až prekvapujúco vysoké. Stretol som sa s tým minulú nedeľu, kde boli neúmerné vysoké kurzy na Trnavu v zápase Slovan-Trnava. Dnes sa to stalo opäť, keď v superponuke sa výhra Trnavy objavila s kurzom 2.
Stávka, v zápase Sunderland-Wolverhampton, na BTTS má kurz 1,73 čo znamená 58% percentnú pravdepodobnosť úspechu. Vzhľadom na výsledkych posledných vzájomných súbojov sa mi tie percentá zdajú dosť nízke. Posledných 11 zápasov skončilo takým výsledkom, že sa gólove presadili obe strany. Na druhej strane je pravda, že v tomto zápase skutočne už o nič nejde. Wolves sa zmierujú s tým, že po tejto sezóne prestížnu Premier League opustia. 6 prehier v rade a 9-bodová strata na miesta zaručujúce záchranu sú 5 kôl pred koncom veľmi negatívnou bilanciou. Zverenci Martina O´Neilla sú na tom o čosi lepšie. Boj o záchranu im v žiadnom prípade nehrozí ale zas boj o európske priečky je tiež utópiou. Pohárové povinnosti už niesú, takže stačí ak dohrajú sezónu so cťou. Lenže manažér O´Neill je známy maximalista a od hráčov bude vyžadovať bojovný výkon.
Očakávam, že v zápase sa predstavia hráči, čo celú sezónu zohrievali lavičku náhradníkov alebo nejaké tie mladé nádeje oboch tímov. Preto sa mi zdá tip BTTS veľmi reálny.
Mesiac Apríl: Premier League 2 OK/1 KO