FRANCÚZSKO: Ligue 1

Datum : 01/04/2012
Cas : 21:00
Stadion : Route de Lorient
Vzdialenost : 562 km.
Rennes -
Tymu patri 7 miesto so 44 bodmy a bilanciou 29 zapasov 12 vyhier 8 remiz a 9 prehier so skore 37:33 . Rennes nezvladli zapas proti Valenciennes kde nedokazali trafit ani len branu a prehrali 1:0 . Doma proti Toulose prehrali 0:1 kde sa vsak nevedeli strelecky presadit , sance na gol rozhodne mali . Remizovali proti Auxxere a Osc Lille . Domaci maju stale sancu prebojovat sa do europskej sutaze a tak maju o co hrat .
Predpokladane zostavy : Theophile Catherine , Costil , Boye , Danze , Kana-Biyik , M'Vila , Doumbia , Pitroipa , Feret , Kembo-Ekoko , Erding
Formacia : 4 - 2 - 3 - 1
Lyon -
Lyon sa nachadza na 5 priecke so 49 bodmy a bilanciou 29 zapasov 15 vyhier 4 remizy 10 prehier so skore 46:36 . Francusky velkoklub nezacal sezonu dobre ked prehraval zapas za zapasom . Asi v polovice sezony sa konecne rozbehli . Zdolali St. Etienne 1:2 a doma Sochaux 2:1 . V slagry dokazali porazit Lille taktiez 2:1 . Prehrali s Nancy 2:0 a s PSG remizovali po divokej prestrelke 4:4 . V Lige majistrov ich prekvapivo zastavil v osemfinale cyprusky Apoel .
Predpokladane zostavy : Gomis , Lopez , Gonalons , Grenier , Reveillere , Kallstrom , Lovren , Umtiti , Dabo , Lloris , Bastos
Formacia : 4 - 4 - 2
Zaver :
Cakam vyrovnany zapas v strede pola a neocakavam nijaku prestrelku . Ani hostia ani domaci nebudu chciet urobit chyby a tak vstupia do zapasu opatrne . V tomto zapase len tazko urcit favorita . Hostujuci Lyon bude spokojny aj s remizou . Pokial by som mal tipnut vysledok ocakavam tak 0:0 , 1:1 . Domaci vedia uhrat remizy so silnymi klubmy . Hostia zasa vedia zdolat silnych superov ci uz (Lille , PSG , Montpellier ...) Volim preto sirsiu ponuku tipov ktore som vzhladom k okolnostiam vybral .
Tip : Remiza = 3,00
Tip : Polcas/koniec 0/0 = 4,20
Tip : under 2,5 = 1,7
Je len na vas ci budete hrat somnou a aki tip si vyberiete . Ja osobne hram Polcas/koniec 0/0 .
GL