Villarreal - Espanyol

<<

Ad88amko

Příspěvek sob 31. bře 2012 23:00:03

Villarreal - Espanyol

Obrázek Spain - Primera Division

Datum : 01/04/2012
Cas : 21:30
Stadion : El Madrigal

Villareal :

Domaci Villareal preziva asi najhorsiu sezonu vobec . Patri mu az 17 miesto , naco urcite niesu zvyknuty . Ich bilancia je 29 zapasov 7 vyhier 10 remiz 12 prehier so skore 30:42 . Prehrali so Zaragozou , Levante , Getafe . Po zmene trenera vsak prisli zmeny a je to citelne citit . Prekvapivo remizovali s Realom Madrid 1:1 a nasledne vyhrali vo Vallecane 0:2 . Domacim hrozi zostup a tak si myslim ze na ihrisku nechaju vsetko .

Pravdepodobna zostava : Diego Lopez ,Angel Lopez , Gonzalo Rodriguez , Mateo Pablo Musacchio , Joan Oriol , Borja Valero , Marcos Senna , Bruno Soriano , Cani , Marcos Ruben , Alejandro Martinuccio .
Formacia : 4 - 4 - 2

Nenastupia : Giuseppe Rossi , Nilmar , Jose Manuel Catala .

Espanyol :

Tento tym sa nachadza na 7 priecke so 40 bodmy a bilanciou 29 zapasov 11 vyhier 7 remiz 11 prehier so skore 37:39 . Tym posledne tyzdne stratil formu ked remizoval s Betisom 1:1 a nasledne doma prehral 1:2 s Malagou . Santader doma zdolali 3:1 a deklasovali Vallecano 5:1 . V Reale vsak dostali 5 golou a ani jeden nedokazali strelit (5:0) . V derby proti Barcelone remizovali 1:1 . Espanyol ma slusnu sancu hrat Europsku sutaz ked na Osasunu straca len 1 bod .

Pravdepodobna zostava :

Francisco Casilla , Javi Lopez , Raul Navarro , Héctor Moreno , Didac Vila , Juan Forlín , Romaric Vladimir Weiss , Joan Verdu , Philippe Coutinho , Sergio Garcia .
Formacia : 4 - 2 - 3 - 1

Nenastupia : Juan Albin , Rui Fonte , Javi Moreno Marquez , Victor Sanchez Mata , Cristian Alvarez , Mattioni Rohde , Felipe .

Zaver :

Velmi zajimavy zapas . Domaci tym ma silnu motivaciu vyhrat , pripadna prehra by prenich mohla mat katastrofalne nasledky . Domacim bude hrat do kariet okrem domaceho prostredia aj velka marodka hosti . Ocakavam offenzivny futbal s oboch stran .Myslim si ze sa presadia oba tymi . Remiza pre domaci tym v podstate nic neriesi . Moj tip na vysledok je 2:1 , 3:1 Opät volim viacero tipov a je len na vas ci budete hrat somnou a ake tipy si vyberiete .

Tip : over 2,5 = 1,83
Tip : Vyhra domacich = 2,05
Tip : Oba timy skoruju = 1,68

GL %%- %%-

Dneska moja posledna analyza . Uz som unaveny idem spat . :)
<<

karlito_69

Příspěvek ned 01. dub 2012 18:14:08

Re: Villarreal - Espanyol

Tak GL, taky sem si před chvilkou vybral oba daj gol, od čtvrtka mi to docela chodí
<<

Ad88amko

Příspěvek ned 01. dub 2012 21:58:29

Re: Villarreal - Espanyol

Vsetky tipy KO . Sanci pomerne dost ale na moje sklamanie hostia mali viac sanci .

Zpět na Fotbal