CSKA Moskva (RUS) - Real Madrid (ESP)

<<

Zizu

Příspěvek úte 21. úno 2012 10:48:00

CSKA Moskva (RUS) - Real Madrid (ESP)

----------Obrázek----------

ObrázekCSKA Moskva (RUS) - Real Madrid (ESP) Obrázek
Liga mistrů - osmifinále, pvní zápas
21.02.2012 18:00
Stadión: Stadion Lužniki, Moskva

Sázka na ruskou zimu. Real je právem pasován do role favorita, přesto v dnešním zápase ho nečeká jednoduchý soupeř a hlavně snadné prostředí. Hrát se bude na umělé trávě navíc při teplotě cca -10°C. Tým Realu ze slunného Španělska je složen velkou částí z reprezentantů Španělska Brazílie a Portugalska. Na teploty hluboko pod bodem mrazu určitě nejsou zvyklí - stačilo shlédnout pár šotů při rozcvičování hráčů nabalených od hlavy až k patě. Když připočteme umělou trávu...
Umělá tráva a mráz budou velkou devízou domácích a určitě plusovým faktorem, kterým trochu kompenzují, že soutěžní zápas hráli naposledy 7.12.2011 na Interu Milan právě v LM (vyhráli 2:1). Liga v Rusku startuje až v březnu...

Předpokládané sestavy:
ObrázekČepčugov - A. Berezuckij, V. Berezuckij, Ignaševič, Ščennikov - Wernbloom, Aldonin - Oliseh, Dzagojev, Musa - Doumbia
Obrázek Casillas - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - Khedira, Xabi Alonso - Özil, Kaká, Cr. Ronaldo - Benzema

Tip: neprohra CSKA v 1.pol - 1,82 Obrázek
Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
<<

jay-z

Příspěvek úte 21. úno 2012 12:10:30

Re: CSKA Moskva (RUS) - Real Madrid (ESP)

Tip na první poločas myslim není nejhorší, že CSKA neprohraje, ale nakonec real stejně vyhraje.. teplota má bejt kolem -5ti, a umělá tráva není žádnej handicap, kdo hraje fotbal, ví sám.. :) Vyhraje Real, a myslim si že i s handicapem.
<<

Hackman

Příspěvek úte 21. úno 2012 12:24:34

Uvažoval jsem o podobnej sázce.
Tohle by mohlo vyjít, gl %%-
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. úno 2012 14:31:20

No aj já si tu tipnu, Real Madrid sice bude hrát v zimě na kterou není rozhodně zvyklý, ale bude mu hrát do karet zase to, že ve Španělsku zatím stále beží liga zatímco v Rusku už je skoro 3 mesice pauza před zaverečným play off. No Real dle mě dá dnes tak 2-3 branky zatímco soupeř z CSKA tak 1, tudíž usuzuji výhru Realu Madrid, který i v domácí lize září a z posledních 6 venkovních utkání vyhrál hned všechny a dal v nich dohromady 16 golů a pustil 5, navíc i utkání ve skupinové fázi LM dopadli všechny výhrou Realu. CSKA ve skupině LM porazilo doma jen Trabzonspor a 2x prohráli doma s Interem Milán a Lille, což si myslím, že jsou rozhodně slabší týmy než-li "Bílý Balet" alespon za posledních pul roku rozhodně.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

Blaine

Příspěvek úte 21. úno 2012 15:37:04

Těžké na tipování z jednoho prostého důvodu.. proč by se měl Real někam hnát když je pak doma může tradičně přejet jako to už párkrát udělal,že venku ukopal remízu a následně je doma rosekal tady to bude podobný ale já hraju oba gol ;) škoda,že za CSKA nenastoupí Honda to je citelná ztráta :(
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek úte 21. úno 2012 16:30:31

Hecování hráčů CSKA před žápasem s Realem trenérem :D
http://www.youtube.com/watch?v=IkaRIXrxXk8

Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. úno 2012 16:36:17

No tak uvidíme jinak pěkný videjko, už jsem ale viděl :D No Real M už ve skupině všechny zápasy vyhrál a to rozhodně nemusel, když už měl jasne prvenství asi po 4 zápasech. No som zvedav snad CR, Mesut Ozil, Marcelo, Sergio Ramos, Higuain, Benzem, Casillas a spol dnes přejedou CSKA, tam je podle mě velké nebezpečí akorát v Dzagoeovi a Doumbiovi, no ale taky jsem nevidel ještě hrát Wernblooma nejsem si jist, jestli tam přestoupil ted v lednu, jelikož hrál myslím v Nizozemsku asi za Alkmaar či kde možno Twente ještě.

Sabine Lisicki ♥
<<

Zizu

Příspěvek úte 21. úno 2012 19:52:12

Zizu píše:ObrázekCSKA Moskva (RUS) - Real Madrid (ESP) Obrázek
Tip: neprohra CSKA v 1.pol - 1,82 Obrázek

1:1 (1.pol 0:1) - KO ...jj chtělo to mít gule na celý zápas...
Bilance: OK/KO/VOID - 39/38/4, index = +0,69. yield = +0,90%, série: 8xKO
<<

Cyma

Příspěvek úte 21. úno 2012 20:32:02

já jel oba gól takže spokojenost, ale ten fotbal byl hnus ~x(
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. úno 2012 20:59:58

Výkon Realu Madrid dnes pro mě trošku překvapením čekal jsem o dost víc :-/ Bránit jednogolový naskok bych rozhodně nečekal, hnus bída a utrpení, CSKA hrálo dle očekávání. No beztak si ale myslím, že už je hotovo Realu stačí na Santiago Bernabeu vyhrát jakkoli a ti si to rozhodně ujít nenechají.

Sabine Lisicki ♥
<<

Blaine

Příspěvek úte 21. úno 2012 21:33:14

Neuminho píše:Výkon Realu Madrid dnes pro mě trošku překvapením čekal jsem o dost víc :-/ Bránit jednogolový naskok bych rozhodně nečekal, hnus bída a utrpení, CSKA hrálo dle očekávání. No beztak si ale myslím, že už je hotovo Realu stačí na Santiago Bernabeu vyhrát jakkoli a ti si to rozhodně ujít nenechají.

No jasně ty si asi čekal,že budou jezdit po zadku a riskovat v té tuhé zimě zranění...kdo tu čekal,že na ně Real nějak extra vlítne musí být hodně naivní zahráli to co jim stačilo na Santiagu je smetou a jedou dál :-bd

Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek úte 21. úno 2012 21:35:29

Cos čekal? Že Real vyhraje 0:5? x_x kurz na Real 1.4 byl hnus
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. úno 2012 21:42:24

Nevim CSKA mi nepřijde jako nějaký solidní tým, ve Španělské lize poráží Real M lepší týmy než-li CSKA viz třeba z poslední doby Sevilla 2:6, zkrátka pro mě byl favorit Real i keby prostě nehrál 100% měl by vyhrát to som si myslel na začátku zápasu, žádní zranění a absence, skupinovou fázi ovladli s 6 výhrami, když ve skupině hráli ty poslední 2 zápasy o nic jim nešlo a přes to vyhráli a dneska tedy meli předvest ještě lepší výkon než předvedli v tech dvou posledních skupinových utkání, ale nepředvedli jak trapaci branili jednogolový rozdíl, čekal som, že to žiadne mega jasne nebude, ale že dají 2-3 goly takový tým bych teda čekal. No každopádně jsem to nesazel, nemám ve zvyku davat tieto poháry, kde hrají týmy z jiných zemí a lig proti sobě a nedá se moc srovnavat výkonost a ze skupin to už je fůha doba, navíc počasí v ttuto roční dobu tiež hraje svou roli, no udelal som dobře, že som vynechal.

Sabine Lisicki ♥
<<

Neuminho

Příspěvek úte 21. úno 2012 21:44:19

Najprv si riadně přečtete co píšu a pak prosím odpovídejte nikde nepíšu nic o tom, že by je mel přejet Real ako válec, ale čekal som 1:3 nebo 1:2, byl sem nekdy mezi temito výsledky, dost mě zklamalo "bránění" za stavu 0:1 a naprostá nuda. Ten kurz nevim proč píšeš...

Sabine Lisicki ♥
<<

karlito_69

Příspěvek stř 22. úno 2012 6:57:13

Běželo mi to už dva tejdny, měl sem čas, než mi pojede tramvaj tak sem se na 5 minut zastavil v sázkovce a tohlez toho vyšlo, jen tak od boku. Škoda, že zrovna ten poslední zápas.

https://www.chance.cz/tiket-vyhledavani ... %3A35%3A12
<<

Blaine

Příspěvek stř 22. úno 2012 10:01:18

Neuminho píše:Nevim CSKA mi nepřijde jako nějaký solidní tým, ve Španělské lize poráží Real M lepší týmy než-li CSKA viz třeba z poslední doby Sevilla 2:6, zkrátka pro mě byl favorit Real i keby prostě nehrál 100% měl by vyhrát to som si myslel na začátku zápasu, žádní zranění a absence, skupinovou fázi ovladli s 6 výhrami, když ve skupině hráli ty poslední 2 zápasy o nic jim nešlo a přes to vyhráli a dneska tedy meli předvest ještě lepší výkon než předvedli v tech dvou posledních skupinových utkání, ale nepředvedli jak trapaci branili jednogolový rozdíl, čekal som, že to žiadne mega jasne nebude, ale že dají 2-3 goly takový tým bych teda čekal. No každopádně jsem to nesazel, nemám ve zvyku davat tieto poháry, kde hrají týmy z jiných zemí a lig proti sobě a nedá se moc srovnavat výkonost a ze skupin to už je fůha doba, navíc počasí v ttuto roční dobu tiež hraje svou roli, no udelal som dobře, že som vynechal.

Oni ale nemuseli vyhrát v CSKA už to pochopíš??Je to dvojzápas nemuseli hrát na výhru plichta je idealní doma je pak lehce smetou nechápu proč si myslíš,že by Real musel být stále 100%..navíc ušetřili síly tim,že se nikam nehnali už máš únor jejich program je vyčerpávající hráči jsou unavenější k tomu hrát v -5 je fakt prdel pro celý tělo když nato nejseš zvyklej ale to ty asi nevíš mi přijde. :-bd :-h Neber to nějak špatně :D

Obrázek Obrázek
<<

Neuminho

Příspěvek stř 22. úno 2012 13:48:19

Neberu to špatně zkrátka vubec nevíš co píšeš já o koze ty o voze. No nebudu se hádat s někým kdo neumí číst či myslet bez urážky :-)))))

Sabine Lisicki ♥
<<

Blaine

Příspěvek stř 22. úno 2012 14:03:13

Neuminho píše:Neberu to špatně zkrátka vubec nevíš co píšeš já o koze ty o voze. No nebudu se hádat s někým kdo neumí číst či myslet bez urážky :-)))))

Nemyslim si,že je to o koze a voze reagoval jsem přesně nato co si psal jestli to nechápeš tak se nad sebou budeš muset zamyslet taky by ses asi měl naučit zachovat si objektivnost.Hra Realu přesně odpovídala tomu co jim stačilo tečka.Už to tak bývá,že týmy i trenér tak trochu kalkulujou dopředu když dali na 0-1 byli spokojení protože věděli,že dát gol venku je velký + tak trochu polevili a zatáhli se ale pořád nějaké šance měli..na 1-1 to byl hodně luck ale 1-1 z venku je pro odvetu pohoda..nevim co vůbec řešíš Real postoupí celkem jasně protože doma je roznese :-bd

Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek stř 22. úno 2012 14:04:50

Neuminho meleš hovna a nevíš jaky je rozdíl mezi ligou a LM a mezi +20°C a -10°C ;)
<<

Neuminho

Příspěvek stř 22. úno 2012 15:52:39

Blaine nj, ale já som tu psal dačo o tom že Real venku vyhraval i ve skupinove fazi všetko a šlo jim o to medmomocí ? .... Vyhrával nad lepšími týmy než-li CSKA jo ten teplotní rozdíl byl, ale kvalita soupeřů taky byla o něco lepší alespon o Ajaxu a Lyonu si myslím, že mají lepší týmy a ked to srovnam s CSKA a tou teplotou tak dle toho to malo skončit to utkání podobně jako ve skupině výhrou Realu, nic o tom že mel vyhrát nejako mega neříkam ale o ten gol to malo padnout a nerob ze sebe kinga, že ti vyšlo oba gol v 93. minutě nebo kedy to padlo, zas o tolko som se nespletl jeden gol no naviac uplně na konci a štastně po odraženym míči přímo na nohu. A to bránění na konci nevím čekal jsem alespon hru nahoru dolu, ale CSKA bylo jak ve předu tak vzadu když ke konci jsem videl tie marne pokusy kdy se do utoku vydaval snad jen CR a Kaká, CSKA tam bylo vždy v min. 2-3 nasobnym počtu a vždy to reltivně v pohodě vyřešili a do předu ked šli tak snad všichni byli na pulce Realu...

koudy ty taky nevím co meleš Real Madrid nehraje v Primera Division při 20 stupních... jo možná nějaká teplejší místa to tam majů,ale to jsou spíše výjimky ale jinak tam taky bývají na hřištích nekterých týmů teploty ako 5 stupnu celsia apod v tuhle dobu samozřejmě. A v Moskvě včera bolo -5 a to ked srovnam s +5 není nějak megový rozdíl a dá sa na to zvyknout aj rychlo.. navíc nikdo z Realu asi neměl ani legíny nic, tak zas tak brutální kosa jim asi nebyla.

No já som ten zápas nehrál bol rozhodně težký na tipování, Real se dalo očekávat, že nebude hrát na 100%, ale i tak ve skupinové fázi tiež vyhraval zápasy kde jim o moc nešlo s min. srovnatelnými soupeři spíše lepšími, takže dle toho som soudil, že Real dá 2-3 branky, ktere daval i ve skupině navíc v domácí lize forma ako hrom. CSKA momentálně 3 mesice pauza v lige tudíž rozhodně slabší rozehranost, ale gol se od nich čekat dal což som i psal, vzhledem k jejim předchozím umístění a tomu jak si zatím počínali v domácí lize. Jinak ten Honda ako si písal Blaine nakonec hrál, sice chvili, ale byl na hřišti ked padol vyrovnavaci gol tedy konkretně na posledních 25 minut. Kdy bylo právě CSKA o něco lepší.

Sabine Lisicki ♥
<<

Blaine

Příspěvek stř 22. úno 2012 16:06:57

K tomu můžu dodat jen jedno =)) :ymapplause: a tim diskutování s tebou končim :-h :-h

Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal