FA Cup 4.kolo - opakované zápasy

<<

pepoň

Příspěvek úte 07. úno 2012 19:19:33

FA Cup 4.kolo - opakované zápasy

Sheffield Wed - Blackpool 20:45

V prvom rade treba povedať, že pohárové zápasy sú nevyspitateľné a môžu skončiť prakticky akokoľvek. V tomto zápase sa mi zdá kurz na výhru Blackpoolu príliš nadhodnotený. Blackpool je o ligu vyššie ako jeho dnešný súper. V Championship sa nachádza na skvelom 4.mieste a už 7 zápasov v rade neprehral. Sheffield si síce dokázal vybojovať zápas na domácom trávniku, na ktorom je mimochodom veľmi silný, ale myslím si, že Blackpool má dosť kvalitný tím nato aby ich porazil. Blackpool má navyše aj o motiváciu naviac pretože do 5.kola FA Cupu sa nedostal už 22 rokov.

Môj tip: výhra Blackpool K: 2,64 Obrázek

Southampton - Millwall 20:45

Southampton sa nachádza na 2.mieste zaručujúci postup do Premier League. Millwall je na opačnom póle tabuľky. V lige by tento zápas mal skončiť jasnou 1-tkou ale v pohári by sa mohlo črtať prekvapenie. Lenže tento duel, aspoň podľa mňa, žiadnym prekvapením neskončí. Millwall sa do 4.kola dostal nie moc náročným žrebom (Dagenham, Redbridge - hovorí vám to niečo?) a navyše ich forma na ihriskách súperov je viac než mizerná. Southampton sa nádeja na opätovnú účasť v Premier League a preto do zápasu s najvyššou pravdepodobnosťou pošle B-tím. Lenže Millwall musí bojovať o záchranu a podľa všetkého sa uchýli k podobnému kroku.

Môj tip: výhra Southampton K: 1,67 Obrázek

INFO: Osobne by som tieto zápasy naisto podal až keď budú známe zostavy. Tie nájdete na http://www.bbc.co.uk/sport
Obrázek Obrázek Obrázek
Obrázek
<<

pacient_bippo

Příspěvek úte 07. úno 2012 19:28:32

Re: FA Cup 4.kolo - opakované zápasy

rieisl by som to jedine under/over urcite nie tutovky pohár je pohár :D

Zpět na Fotbal