AC Milán - SSC Neapol

<<

Neuminho

Příspěvek sob 04. úno 2012 23:16:34

AC Milán - SSC Neapol

Obrázek AC MILÁN - SSC NEAPOL Obrázek

Soutěž: Obrázek Serie A 2011/2012, 22. kolo
Datum a čas konání: 05/02/2012, 15:00
Stadion: San Siro ( Stadio Giuseppe Meazza ), Milán
Hlavní rozhodčí: Nicola Rizzoli

Tabulka:
Obrázek

Poslední vzájemné zápasy:
Obrázek

Předpokládané sestavy:
Obrázek

Zranění, suspendovaní hráči + ti co si plní reprezentační povinnosti
Obrázek ----> Alberto Aquilani 15/1, Kevin Prince Boateng 12/4, Antonio Cassano 9/2, Mathieu Flamini 0/0, Gennaro Ivan Gattuso 1/0, Filippo Inzaghi 4/0, Alexander Merkel 1/0, Sulley Muntari 0/0, Alessandro Nesta 11/1, Alexandre Pato 10/1, Rodney Strasser 0/0, Mario Yepes 6/1.

Obrázek ----> Nehlásí žádné zraněné.

Můj tip na zítřek :
Padne 2 a více branek kurz 1.25 u Obrázek ; Důvěra 8/10
Oba gol kurz 1.87 u Obrázek ; Důvěra 6,5/10

%%- No tak tipy na toto utkání ma stáli velké usili, podle statistik se to vubec nedá určit např. AC Milán je doma jasně lepší než Neapol venku, forma ACM je taky mnohem lepší, ale když koukam jak se Neapoli dařilo venku v teto sezoně proti soupeřum typu AC a jak se dařilo ACM naopak proti soupeřum typu Neapole doma, tak to mě zase vyhodí uplně z toho , že jsou Rossoneri favoritem vždyt Neapol porazila venku v teto sezoně Inter, který doslova rozbili 0:3, sice v době na začátku sezony kdy Inter hrál uplný nic ale aj tak a pak ještě porazili Palermo. AC Milán naopak zase s Interem doma nedavno prohral 0:1, a na začátku sezony 2 remízi s Udine a Laziem sice Palermo porazili 3:0, ale to je jen výsledek proti 3. Okrem hráčů, kteří chybí Neapoli nechybí nikdo a ACM chybí zase hráči, kteří jim chybí skoro furt možná 1-2 vyjimky, jedine vetší oslabení mi přijde, že je K.P. Boateng jinak jsou všichni nahrazitelní tedy kromě Pata ještě určite no ale tak ten škoda mluvit, ten pulku sezony minimálně promarodí. No tipnu si ještě přesný výsledek 2:1, ale muže to skončit asi jakkoli proto jsem se přiklonil k sázkám na goly.
!! Obrázek !! * Mesut Özil; Obrázek, Obrázek, Obrázek

http://www.youtube.com/watch?v=PyEO9fCjaDA!!!!!!!

Sabine Lisicki ♥
<<

bojller

Příspěvek ned 05. úno 2012 0:50:58

Re: AC Milán - SSC Neapol

Chces od lidi neco napsat, napisu tedy. Italii nesazet.

Oba gol i +1.5 vyjde nejspis.

Nabizi se ACM DNB i win, i +2.5 (podle pravidla Italii nesazet - tak to ale u mne neplati).

Ja to vynechavam i kdyz az se Vargas posilni na osobni souboje, obcas rad kvuli nemu na Neapol kouknu.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com

Zpět na Fotbal