Jupiler League 26.12.2011

V Belgické lize mě upoutalo hned několik zápasů, na jeden jsem už dělal analýzu a považuji ho za fotbalový bet dne vzhledem ke kursu, pak mám ještě dva další, kterým také dávám dobrou důvěru, nicméně vzhledem ke kursu už to není takové.
KV Kortrijk - Standard de Liège
- 26.12.2011 18:00
viewtopic.php?f=6&t=6663
Beerschot - Lierse = 1 @ 1.71
- 26.12.2011 20:30
Berschoot je v lize momentálně na 9.pozici a bojuje o postup do skupiny o titul. Doma se jim daří velice dobře, z devíti odehraných zápasů doma prohráli jen jednou. V tomto zápase jim nechybí žádný klíčový hráč, pouze dva střídající.
Lierse se momentálně drží až na třinácté příčce. Venku hrajou katastrofálně, z devíti zápasů venku mají pouze jednu výhru, navíc v tomto utkání jim chybí sposta důležitých hráčů, pochybným je pak také topscorer.
Mechelen - Leuven = 1 @ 1.66
- 26.12.2011 20:30
Oba celky se drží nekdě mezi postupem do tabulky msitrů a mezi sestup, blíže to mají oba k sestupu, nicméně Mechcelen je na tom lépe a navíc se mu doma docela daří, oproti tomu Leuven je venku katastrofická, devět zápasů a pouze jedna výhra.
Mechcelen nemá žádnou důležitou absenci, Leuven má hned tři důležité hráče venku.
Myslím si, že Mechcel zde získá potřebné důležité body.