Santos - Barcelona

Santos túto sezónu nemá až tak vynikajúcu formu, keď skončil v Brazílii s veľkým bodovým rozdielom za vedúcim týmom. Avšak aj tak sa podarilo Santosu vyhrať Copa Libertadores po dlhej dobe a teraz si užívajú tento turnaj v Japonsku. V semifinále porazili Kashiwa Reysol (JPN) 3:1 potom, čo sa presne trafili Neymar, Borges a Danilo. Tím má veľmi kvalitných útočníkov ale na druhej strane ich obrana nieje až tak nepriestrelná často inkasujú. Santos dostal vždy aspoň jeden gól v posledných šiestich zápasoch, a preto v nedeľu proti Barcelone budú mať veľké problémy s obranou.
Predpokladaná zostava:
Rafael - Danilo, Edu Dracena, Durval, Bruno Rodrigo - Elano, Arouca, Henrique, Ganso - Borges, Neymar

Barcelona bude hrať s veľkým sebavedomím ako vždy. Myslím, že písať o Barcelone je trošku aj zbytočné, pretože každý pozná Barcelonu a jej hru. Je proste radosť pozerať sa na tento tím v akcii. Súperi majú pred týmto mužstvom obrovský rešpekt a len máloktorému tímu sa podarí ju zdolať. Naposledy sa o tom v španielskej lige presvedčil Real Madrid v slávnom „El Classicu“ keď Barca vyhrala na El Estadio Santiago Bernabeu 1-3. Barcelona získala tento pohár v roku 2009, keď porazili Estudiantes v nastavenom čase (2-1p), ale v roku 2006 ich porazil iný brazílsky tím Internacional (0:1).
V nedeľu sa budú „katalínci“ snažiť vyhrať Majstrovstvá sveta klubov

Predpokladaná zostava:
Valdes - Puyol, Mascherano, Adriano - Alves, Thiago, Busquets, Xavi - Pedro, Messi, Fabregas
Rozostavanie:

Zhrnutie:
Toto je typický zápas na OVER. Očakávam, že v tomto zápase bude hra otvorená s veľa šancami na gól na oboch stranách. Oba tímy hrajú agresívny a útočný futbal a tento zápas by mal byť skvelý pre divákov. Môj tip ja asi jasný, ja si zahrám v tomto zápase OVER 2,5 góla v zápase.

Počet gólov v zápase - OVER 3,5 @2,00

Počet gólov v zápase - OVER 2,5 @1,44

Výhra FC Barcelona @1,30