Viktoria Zizkov - Slovan Liberec

Datum: 30/10/2011
Cas: 10:15
Stadion: Stadión FK Viktoria Žižkov, Praha
Soutez: 12. kolo Gambrinus ligy
Kurzova hranice: 4,95 - 3,44 - 1,69

Domaci tym se nachazi na 13. miste, ma na konte 7 bodu za 2 vyhry, 1 remizu a 8 proher. Skore ma 8:20.
Poslednich 5 zapasu Viktorie
Pohar - Zizkov 1 - 1 C. Budejovice (Boril)
Plzen 4 - 1 Zizkov (Böhm)
Zizkov 1 - 0 Slavia (Kalivoda)
Pohar - C. Budejovice 1 - 0 Zizkov
Zizkov 0 - 1 Bohemians 1905
Bilance Viktorie doma je 2-1-2.
Zizkovu budou pro toto utkani chybet Lafrance a Stastny.
Predpokladana sestava
Vaclík - Slodowy, Bodeček, Procházka, Starý - Kadeřábek, Kalivoda, Folprecht, Čermák, Bartl - Böhm.

Hoste se nachazeji na 4. miste, kdyz nasbirali 21 bodu za 6 vyher, 3 remizy a 2 prohry. Skore maji 23:14.
Poslednich 5 zapasu Slovanu
Pohar - Liberec 2 - 1 Prevysov (Breznanik 2x)
Liberec 3 - 2 Ostrava (Hadascok, Nezmar 2x)
Sparta 0 - 3 Liberec (Breznanik 2x, Sural)
Liberec 1 - 2 Dukla Praha (Rilke)
Bohemians 1905 1 - 1 Liberec (Rabusic)
Bilance Liberce venku je 4-2-0.
Kadr Slovanu je vicemenne kompletni, po karetnim trestu se vrati Stajner. Chybet budou Zieris a Daniel, kteri si prinesli nejake problemy ze Slovanu "B".
Predokladana sestava
Bičík - Gebre Selassie, Kelič, Nezmar, Fleišman - Šural, Vácha, Janů, Breznaník - Štajner, Rabušic.
Vzajemne zapasy
2009 - Liberec 2 - 1 Zizkov
2008 - Zizkov 0 - 0 Liberec
2008 - Liberec 2 - 2 Zizkov
2007 - Zizkov 1 - 1 Liberec
2004 - Liberec 3 - 0 Zizkov
Jak bych to ja videl...
Liberec ma kvalitnejsi muzstvo nez Zizkov a v teto sezone ukazuje sve kvality. Ofenzivni borci jako Stajner, Rabusic a predevsim Breznanik tahnou svuj tym kupredu a sbiraji pro nej body, diky kterym urcite budou chtit slovansti bojovat o ucast v evropsky poharech.
Hlavnim problemem pro domaci bude urcite obranna faze hry, kde jim chybi dva zakladni kameny - Lafrance a Stastny. Na stopera se tak nejspis postavi Bodecek.
To kadr Slovanu je kompletni a silnou pozitivni zpravou pro trenera Silhaveho je navrat spilmachra Stajnera.
Prave pro trenera Silhaveho bude tento zapas ponekud symbolicky. Ten pusobil na Zizkove jak jako hrac, tak jako trener, kdyz zde startoval svoji karieru kouce.
Pro tento zapas mam jasneho favorita, a to hostujici Liberec. Hraji v pohode a pri vitezstvi Boleslavi na Sparte nebudou chtit zbytecne ztratit kontakt jak s druhou Plzni (24b.), tak prave s Boleslavi nebo Jabloncem.
Optimalni vysledek 1:3. Trefit by se mohl kanonyr Rabusic.

Hlavni tip ->> Dvojita sance 2-2 @ 1,53
Hlavni tip ->> Vyhra hostu @ 1,8
Strelecky tip ->> Rabusic da gol @ 2,4
Ostry tip ->> Polocas/Zapas 2/2 @ 2,85
Tip pro odvazlivce ->> Vyhra hostu v handicapu 1:0 @ 3,15
Tip na vysledek ->> 1:3 @ 11
Hodne stesti.