Millwall - Brighton

<<

k0udy

Příspěvek úte 18. říj 2011 12:15:38

Millwall - Brighton

Millwall - Brighton

18.10.2011 20:45 CET
Anglická Championshio, 12. kolo

1) Domácím se vůbec nepovedl start do ligy, ale teď už to vypadá, že by se konečně měli začít zvedat. Millwall se momentálně sice nachází těsně nad sestupovým pásmem, tedy na 21 místě, kádr má ale silný na to, aby hrál o postup do Premier League. Hlavní vinou, že Millwall je tak nízko je spousta zraněných hráčů, kteří už momentálně by ale mělí byt fit. Millwall má skoro stejný tým jako v minulé sezóně, akorát odešel Morison do Norwiche. Hráčí, kteří v létě přišli jako velké posily jsou už konečně fit a v tomhle zápase už určitě předvedou co umí. Jedná se tedy hlavně o útočníka Hendersona, který přišel ze Sheffieldu, útočníka Simpsona z Hullu, útočníka Angyemanga z QPR a záložníky Feeneta z Bournemouth a N'Guessana z Leicesteru City. Tito hráči určitě pomůžou hodně Millwallu a já pevně věřím, že to dokážou už v tomhle zápase.

2) Brightonu se sice povedl start do ligy a po několika kolech byl nováček Championship dokonce na první místě, momentálně ale už začína upadat o čemž také svědčí pouze jeden vyhraný zápas z posledních 6 ligových zápasů. Brighton naposledy vyhrál více než před měsícem na půdě Bristolu 0:1 a od té doby v lize prohrál s Leicesterem, Crystal Pallace a Ispwichem a remizoval s Leedsem a v posledním kole také na domácí půdě s Hullem. Celkem velkou vinu na to, že Brighton takhle upadá má to, že má zraněných pár klíčových hráčů. Brightonu určitě halvně chybí útočník Mackail-Smith a obráncí El-Abd a Elphick, ale také nesmíme zapomínat na dlouhodobě zraněné křídlo Buckleyho.

3) Jestli jste tuto analýza četli, tak Vám musí být jasné jaky bude můj tip. V tomhle případě se mi strašně líbí kurz na výhru Millwallu a myslím si, že tenhle zápas vyhraje a to dost možná i v handicapu. Millwall má načase aby se začal zvedat a druhou výhru v této sezóně by si měl připsat právě v tomhle zápase. Na Millwall je tady opravdu luxusní kurz, takže tento zápas doporučují hrát jako SOLO a u mě má opravdu velkou důvěru.

Tip:
1 @ 2,30 = Expekt / velká důvěra
1.poločas 1 @ 3,10 = William Hill
Milwall -1,5 @ 4,25 = bet365
<<

Feedjo96

Příspěvek úte 18. říj 2011 13:53:09

Re: Millwall - Brighton

Souhlas

Zpět na Fotbal