Rusko - Andorra
11.10.2011 19:45 CET
Kvalifikace Mistroství Evropy 2012, skupina B
Domácí Rusko čeká poslední zápas v nejtěžší skupině a když ho zvládne tak má jistý postup na ME. Rusko bude čekat snadný soupeř a jasný outsider skupiny B, ale také Andorra umí kouset o čemž se přesvědčilo i Irsko a Slovensko. Rusku si v minulém zápase poradilo se Slovenskem a dokázalo vyhrát na jeho půdě 1:0 a tim pádem mu v tomhle zápase nejspíš bude stačit také bod aby měl přímy postup ze skupiny z prvního místa. Jak jsem už psal, tak Andorra je jasným outsiderem skupiny, je na posledním místě se žádným bodem i přesto, že několikrát k němu měla velmi blízko. O svém se hlavně přesvědčili reprezentanti Slovenska, kteří doma Andorru porazili pouze 1:0 a o 3 body se musel strachovat až do poslední minuty. Já osobně si nemyslím, že by Rusko mohlo zaváhat, ale každopádně se mi tady velice líbí kurzy na undery, které určitě zkusím. Na under 4,5 branek totiž vypsali sázkovky totalně nesmyslný kurz a to v průměrné hodnotě 1,6 a myslím si, že je to jasná věc, protože pochybuju, že by Rusko dalo Andoře 5 gólů. Za zkoušku také určitě stojí under 3,5 branek za luxusní kurz 2,50. Já v tomhle zápase tipuju výsledek Ruska 2:0, max 3:0. Také uvažuju že bych zkusil under 2,5 branek za neskutečný kurz 4,33 ale to už by bylo dost o štěstí.
Rusko - pravděpodobná sestava:
Malafejev - Aňukov, V. Berezuckij, Ignašević, Žirkov - Širokov, Denisov, Zyrjanov - Dzagojev, Pavljučenko, Aršavin
Andorra - pravděpodobná sestava:
Gómes - Martínez, Lima, E. Garcia, Bernaus - Vieira, Sonejee, Ayala, Pujol - Silva, Moreno
Tip:
under 4,5 @ 1,66 / velká důvěra
under 3,5 @ 2,50