Irsko - Premier League

<<

Feedjo96

Příspěvek sob 08. říj 2011 10:28:13

Irsko - Premier League

Dundalk - Derry City - 08. 10. 2011 15:00
Zápas dvou týmů, kterým se nedaří, avšak v odlišném slova smyslu. Dundalk, jak už jsem zde několikrát psal nehraje o nic a je to vidět na jeho posledních zápasech (0-1-4), jediná remíza, kterou Dundalk uhrál je remíza s Galway 2:2, což je totálně nejhorší tým soutěže. Skore Dundalku z posledních 5 zápasů je 3-15. Ovšem Derry, které hraje o nejvyšší příčky soutěže taky nepodává v poslední době nějak execelentní výkony, ikdyž z posledních 5 zápasů mají bilanci 2-3-0. Mají totiž remízu s Bray, nebo s Droghedou. Zde byla asi nejlepší volba čistá dvojka, kvůli tomu, že Derry bude chtít vyhrát, Dundalku už je to podle mého názoru úplně jedno. Jenomže kurs už spadnul z 1.60 na 1.49 a to už se podle mě nevyplatí. Výhodné v tomhle zápase je pdole mě hrát over 2.5g, či hcp.
Dundalk - Derry City = over 2.5g @ 1.870 Obrázek

Bohemians - UC Dublin - 08. 10. 2011 20:00
Co se tohoto zápasů týká, tak je opět těžké se v něm vyznat, proto se zas podívám radši na góly. Bohemians má stále šanci podívat se do Evropy, ale už jen s pořádnou dávkou štěstí, nicméně určitě to zkusí. UC Dublin už nehraje o nic, ale momentálně hraje v opravdu výborné formě, ale to především doma, kde trápí i ty největší favority, kteří hrají o titul. Bilance psoledních zápasů UC Dublin je (4-0-1). Například v posledním zápase UC Dublin porazil doma Saint Patricks 2:1. A v před minulém zápase se setkal doma právě s Bohemians a vyhrál 2:0. Zde očekávám taktickou bitvu od Bohemians, kteří budou chtít vyhrát a budou muset dobře bránit, protože UCD je momentálně silné.
Bohemians - UC Dublin = under 3g @ 1.685 Obrázek

St. Patricks - Sligo - 08. 10. 2011 20:30
Opět hodně těžký zápas a především taktická bitva se dnes odehraje na stadionu Saints. Favorizuje zde Sligo, a to i přes to, že hraje venku. Sligo je momentálně první a je největším soupeřem Shamrocku v boji o titul a chtějí ho získat hrozně moc, což dokazuje jejich bilance (5-0-0). Sligu nechybí žádný hráč a myslím si, že je připravené vyhrát, ikdyž to bude nesmírně těžké. St. Patricks se v poslední době bohužel nedaří, mají nějaké zraněné hráče a dokonce prohráli i s UC Dublin. Sligo má momentálně vyšší formu a možná i chuť pro vítězství, težký zápas, ale Sligo ho zvládne.
St. Patricks - Sligo = 2 @ 2.100 Obrázek

Galway - Drogheda - 08. 10. 2011 20:45
Souboj slabých týmů, kde už prakticky o nic nejde. Ani nevím, co sem napsat, snad to, že zde se mi hodně líbí kurs an výhru Droghedy hcp, ikdyž to bude mít těžké, takže tenhle zápas hrát kvůli kursu.
Galway - Drogheda = 2(ah-1) @ 2.400 Obrázek

- Dneska je to Irsko fakt těžký, vzhledm k tomu, že se hraje konec sezony a rozhoduje se o titulu, o pohárech a jsou to velmi nevyzpytatelné duely, ale já věřím, že to vyjde.
<<

kajzlik

Příspěvek sob 08. říj 2011 17:42:44

Re: Irsko - Premier League

dobrý zápasy,dobrý tipy
hraju jen muj oblibenej tým-Sligo, za ten kurz je to lahoda pri soucasny forme ;)
<<

Feedjo96

Příspěvek sob 08. říj 2011 21:38:25

Re: Irsko - Premier League

Dundalk - Derry City 0:2
- over 2.5g = KO
( - handicap (-1.5g) = OK ) = tento tip jsem hrál a uvedl jsem ho jen do textu

Bohemians - UC Dublin 2:0
- under 3g = OK

St. Patricks - Sligo 1:0
- 2 = KO

Galway - Drogheda 1:2
- 2 (ah-1) = VOID

Tak dneska mě Irsko trochu zklamalo, ikdyž já si z téhle anbídky vybral asi nejlpe, co to šlo, hrál jsem u Derry hcp, u Bohemians ubder a Droghedu bez hcp. Doufám, že Vám to nezkazilo tiket. Celkem 1 OK 2 KO 1 VOID.

Zpět na Fotbal