Shamrock - Kazaň
Zápas se odehraje 15.9.2011 v 19:00
Evropská liga, základní skupina
1) Shamrock určitě patří k nejlasbšímu článku skupiny A a hned v prvním kole narazí na silnou Kazaň. Shamrock hrál v letošním roce už také Ligu Mistrů, ze které ho ale vyprovodila Dánska Kodaň a poté se z obrovskou dávkou štěstí dostal alespoň do základní skupiny EL. Ve 4.předkole EL se Shamrock utkal s Partizanem Belehrad a doma urhál remízu 1:1, tak samo potom venku a se štěstím vyhrál na penalty. V letošní sezóně Irské ligy hraje Shamrock zatím vcelku slušně a po 30 kolech se nachází na 3.místě, ale pouze s jednobodovou strátou na první Derry City. Poslední zápas odehrál Shamrock před třetim dny na půdě St.Patricks a uhrál slušnou remízu 1:1. Do dnešního zápasů půjde ale jako outsider, ale určitě bude chtít doma nechát alespoň bod.
2) Ruská Kazaň jde do tohoto zápasů jako favorit, ale také to není žádný jasný zápas. Kazaň tak jako Shamrock hrála také Ligu Mistrů, ve třetím předkole sice po velkém boji ještě dokázala vyřadit Dynamo Kyjev ale ve čtvrtém předkole je čekal ještě daleko silnější Lyon a to byla pro Kazaň konečná. Kazaň je ve skupině A společně s Tottenhamem favoritem skupiny a do Irska si určitě hned v prvním zápase pojede pro 3 body, ale určitě to nebude mít vůbec lehké. Kazaň příliš osilnivou formu nemá, což také dokazuje v Ruské Premier League kde se nachází až na 7.místě a v posledním zápase prohrála s FK Krasnodar 3:1.
3) Kazaň jde do dnešního zápasu jako favorit, kurz 1,55 je ale hodně o ničem a já Kazani nevěřím a spíše bych hrál neprohru domácích. Kazaň je síce na jiné úrovní než Shamrock, ale tady rozhodně věřím domácím že Kazaň ubrání. Já si v tomhle zápase zahrají under 2,5 branek což mi přijde docela zajímavé a ještě zajímavější je kurz.
Tip:
under 2,5 branek @ 1,80