Příspěvek úte 13. zář 2011 14:24:33

Liga Mistrů >_<

Co dnes hraji s Ligy Mistrů?

Nechce se mi psát nijak zdlouhavá analýza, proto jenom napíšu dva zápasy, které si zahraju, oba SOLO, jeden s větší důvěrou za vyšší vklad a jeden s nižší důvěrou za menší vklad. Rád uvítám i Vaše komentáře na moje tipy a nebudu se ani zlobit, když přidáte nějaký tip vy, hodně štěstí.

13.09.2011 - 20:45

FC Porto vs. Šachtar - V tomto prvním utkání ligy mistrů skupinové fázii se mi líbí hned dva tipy, ale hrát budu pouze jeden. Tím je výhra domácích. Porto se mi v poslední době hodně líbí, suerénně vyhráli portugalskou ligu a pokud se nepletu, tak se stali šampiony Evropské ligy, což jim zajistilo také účast v Superpoháru proti Barceloně. Sice prohráli 0:2, ale podle mě předváděli dobrý výkon. Šachtar je samozřejmě taky dobrý tým, ale z Porta si snad neodveze ani bod. Domácí jistě budou chtít bodovat naplno. - Další volbou je také over 2.5g, sice nevím, s čím Šachtar přijede do Porta hrát, ale když dá Porto gol ( pro mě téměř jisté ), tak se Šachtar bude muset pustit do útoku a tím pádem se i otevírat skulinky dozadu.

- Over 2.5g @ 1.80 u Obrázek
- Výhra domácích @ 1.66 u Obrázek ( Rafa mě upozornil na zranění Porta, tudíž radši ten OVER )

13.09.2011 - 20:45

FC Viktoria Plzeň vs. BATE Borisov - Plzeň už v kvalifikaci i v předkole Ligy Mistrů ukázala, že se jí daří velice druhé poločasy. V prvním většinou Plzenští zaspali, ale v následovném poločasu se jim povedl zvrat ( Trondheim, Kodaň ), který je nakonec posunul až sem. BATE jistě přijede bránit a pro Plzeň to bude velmi nepříjemné, takže nejspíš bude under. Věřím však, že se Plzeň prosadí a bude to po opatrném začátku až v druhém poločasu, proto tedy volím dvě náseldující sázky týkající se stejného tématu.

- Domácí vyhrají druhý poločas @ 2.30 u Obrázek
- Více branek padne v druhém poločasu @ 2.10 u Obrázek