Amiens SC - RC Lens
Zápas se odehraje 12.9.2011 ve 20:30
Francouzská Ligue 2, 6 kolo
1) Amiens se začátek Ligue 2 totálně nepovedl a zatím to vypadá, že jesli se nezvedne tak bude mít obrovské starosti se záchranou. Amiens má z 5 zápasů pouhé 3 body a skóre 2:4, což znamená, že moc gólů nedostává, ale už vubec nedává. Amiens má sice 3 body, ale všechny je ma za remízy a to dvakrát 1:1 a jednou 0:0. Amiens v této sezóně ještě ani jednou nevyhrál a proti Lensu by se už konečně chtěl zvednou, ale nebude to mít vůbec jednoduché i když právě Lens se zatím také trápí. Amiens na domácí půdě zatím prohrál jen jednou a připsal si dvě remízy a dnes tedy doma odehraje čtvrtý zápas a už by určitě chtěl naplno bodovat a odlepit se ze dna tabulky.
2) S hostujícím Lens, který ještě minulou sezónu hrál Ligue 1 to také nevypadá příliž růžově, protože se taký nachází v sestupovém pásmu a místo návrtu do Ligue 1 to vypadá spíše na další sestup, nicméně je teprve začátek ligy. Lens má pouze o bod více než Amiens a proto se nachází o dvě místa ve nahoře, ale stále je v sestupových vodách. Lens narozdíl od Amiens dává více gólů a má průměr 1 gól na zápas, ale zase už dostal 9 branek, což je průměr skoro 2 branky na zápas. Lens určitě ví, že na půdě Amiens má velkou šanci aby si připsal druhou výhru v sezóně, ale na venkovním hřišti je zatím tragický a ze 2 zápasů má 0 bodů a skóre 1:4.
3) V tomto zápase to vidím na čístou remízu, ale velice jsem uvažoval jestli zde mám hrát remízu v poločase nebo under 2,5 branek. Nakonec jsem si vybral under, protože se trošku bojím aby náhodou nepadnul v prvním poločase nějaký náhodný gól, nebo nebyla penalta. Já zde tipují výsledek 0:0 zahrají si under.
Tip:
under 2,5 branek @ 1,57