Amiens SC - RC Lens

<<

k0udy

Příspěvek ned 11. zář 2011 22:10:05

Amiens SC - RC Lens

Amiens SC - RC Lens

Zápas se odehraje 12.9.2011 ve 20:30
Francouzská Ligue 2, 6 kolo

1) Amiens se začátek Ligue 2 totálně nepovedl a zatím to vypadá, že jesli se nezvedne tak bude mít obrovské starosti se záchranou. Amiens má z 5 zápasů pouhé 3 body a skóre 2:4, což znamená, že moc gólů nedostává, ale už vubec nedává. Amiens má sice 3 body, ale všechny je ma za remízy a to dvakrát 1:1 a jednou 0:0. Amiens v této sezóně ještě ani jednou nevyhrál a proti Lensu by se už konečně chtěl zvednou, ale nebude to mít vůbec jednoduché i když právě Lens se zatím také trápí. Amiens na domácí půdě zatím prohrál jen jednou a připsal si dvě remízy a dnes tedy doma odehraje čtvrtý zápas a už by určitě chtěl naplno bodovat a odlepit se ze dna tabulky.

2) S hostujícím Lens, který ještě minulou sezónu hrál Ligue 1 to také nevypadá příliž růžově, protože se taký nachází v sestupovém pásmu a místo návrtu do Ligue 1 to vypadá spíše na další sestup, nicméně je teprve začátek ligy. Lens má pouze o bod více než Amiens a proto se nachází o dvě místa ve nahoře, ale stále je v sestupových vodách. Lens narozdíl od Amiens dává více gólů a má průměr 1 gól na zápas, ale zase už dostal 9 branek, což je průměr skoro 2 branky na zápas. Lens určitě ví, že na půdě Amiens má velkou šanci aby si připsal druhou výhru v sezóně, ale na venkovním hřišti je zatím tragický a ze 2 zápasů má 0 bodů a skóre 1:4.

3) V tomto zápase to vidím na čístou remízu, ale velice jsem uvažoval jestli zde mám hrát remízu v poločase nebo under 2,5 branek. Nakonec jsem si vybral under, protože se trošku bojím aby náhodou nepadnul v prvním poločase nějaký náhodný gól, nebo nebyla penalta. Já zde tipují výsledek 0:0 zahrají si under.

Tip:
under 2,5 branek @ 1,57
<<

stokene

Příspěvek pon 12. zář 2011 20:19:30

Re: Amiens SC - RC Lens

Nevipada to moc dobre polcas 1:1 ~x(
Obrázek Obrázek
Obrázek Obrázek

Tipy:
OK-6
KO-1
<<

k0udy

Příspěvek pon 12. zář 2011 20:55:32

že ja dmnt nehrál poločas X, ale 65.minuta stále 1:1 tak snad ~x(

hm, 70 1:2 :( sorry
<<

bojller

Příspěvek pon 12. zář 2011 21:28:16

Mozna bys mel do svych genialnich tabulkovych radoby analyz zahrnout i to, ze kdyz spolu hrajou dva slabsi hraci, muzou si nandat vic golu, dik a mam te konecne v NEZAJMU ty nevychovanej spratku, co kazdyho tady kritizujes a stves.
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com
<<

k0udy

Příspěvek pon 12. zář 2011 21:36:34

bojller píše:Mozna bys mel do svych genialnich tabulkovych radoby analyz zahrnout i to, ze kdyz spolu hrajou dva slabsi hraci, muzou si nandat vic golu, dik a mam te konecne v NEZAJMU ty nevychovanej spratku, co kazdyho tady kritizujes a stves.

Až to napišeš před zápasem tak mluv, do te doby jsi u mě nula. Po bitvě je každý generál.. kdyby to vyšlo tak ani necekneš šašku
<<

bojller

Příspěvek úte 13. zář 2011 0:17:46

k0udy píše:
bojller píše:Mozna bys mel do svych genialnich tabulkovych radoby analyz zahrnout i to, ze kdyz spolu hrajou dva slabsi hraci, muzou si nandat vic golu, dik a mam te konecne v NEZAJMU ty nevychovanej spratku, co kazdyho tady kritizujes a stves.

Až to napišeš před zápasem tak mluv, do te doby jsi u mě nula. Po bitvě je každý generál.. kdyby to vyšlo tak ani necekneš šašku

V poho,jen te naposled upozornuju, nech si ty pridomky. Kdyz ti napisu doplneni po zapase, tedy kritiku, prijmi ji, to zaprve. A za druhe, ja za uspesne tipy vzdy nelenim a najedu si na tipare a jdu podekovat i ocenit prispevek.

Navic bejt u nuly nula nikomu nemuze vadit ... :ymhug:
Prodavam tipy,kdo ma zajem,piste na vyhodprachyoknem@gmail.com

Zpět na Fotbal