AIK Stockholm - Trelleborgs FF

21.8.2011, 16:30 CET
Stadion Råsunda, kapacita 35.000 mist
22. kolo svedske Allsvenskan

Domaci tym se prubezne nachazi na 3. miste ve svedske lize, sesbiral uz 38 bodu, ztraci 7 bodu na druhy Elfsborg a ma k dobru 2 body na 4. GAIS Göteborg. Skore ma 32:21.
Do tohoto utkani jsou domaci rozhodne pasovani do role favorita.
V teto sezone pusobi zatim AIK velmi koncentrovane a vyrovnane, hraji velmi dobry fotbal.
V poslednich peti zapasech AIK 3 vyhralo a 2 prohralo. Nejdrive porazilo Gefle 3:0, pote Kalmar 2:1, pak prisly dve porazky. 0:1 s Elfsborgem a 1:3 s IFK Göteborg. V poslednim kole se opet naladili hraci AIK na spravnou vlnu, kdyz porazili 1:0 Norkköping.
Na domacim stadionu ma Stockholm zatim velmi dobre skore - z 10-ti zapasu 8 vyhral a 2 prohral, skore ma 19:5.
AIK nastoupi v plne sile.
Predpokladana sestava:
Turina - Johansson, Backman, Lorentzson, Milosevic - Mutumba, Danielsson, Gustavsson, Maripuu - Bangura, Amponsah-Karikari.

Hoste se prubezne nachazeji na 12. miste tabulky s 23 body. Skore maji 33:47. Maji naskok 5 bodu pred sestupovym mistem.
V poslednich 5 zapasech si Trelleborg pripsal 2 vyhry a 3 prohry.
Nejdrive porazil 2:0 IFK Göteborg, pote prohral 1:4 se Syrianskou, 1:2 s Norkköpingem, nato porazil 2:0 Gefle a v poslednim kole 14.8. podlehl na sve pude 1:3 Helsingborgu.
Na hristich soupere se Trelleborgu prilis nedari - 2 zapasy vyhral, 2 skoncily remizou a 6 jich prohral. Skore ma 14:27.
Ani Trelleborgu by nemel nikdo chybet.
Predpokladana sestava:
Noring - Abelsson, Turunen, Guiomar, Kuruma - Nilsson, Haynes, Demir - Pode, Jensen, Adelstam.
Vzajemne zapasy
Trelleborg 1 - 2 AIK (26.6.2011)
Trelleborg 4 - 1 AIK
AIK 1 - 0 Trelleborg
AIK 1 - 0 Trelleborg
Trelleborg 1 - 0 AIK (5.5.2009)
Od r. 2004 se hralo na pude AIK 6 zapasu - 4 vyhral AIK a 2 skoncily remizou.
Vsechny 4 posledni zapasy na pude AIK nedokazal Trelleborg vstrelit gol.
Jak bych to ja videl...
AIK podava posledni dobou dobre vykony a podle me si poradi i proti slabsimu Trelleborgu. Nemyslim si, ze padne moc golu, ale AIK tenhle zapas nejspis zvladne. Videl bych to na vysledek 2:0.
Hlavni tip ->> Vyhra domacich @ 1,55 u

Ostrejsi tip ->> Hostujici tym neda gol @ 2,06 u

Hodne stesti.