Dinamo Zagreb - HJK Helsinki

<<

Heinz

Příspěvek úte 02. srp 2011 15:29:18

Dinamo Zagreb - HJK Helsinki

Obrázek

Obrázek Dinamo Zagreb - HJK Helsinki Obrázek

Zapas se odehraje 3.8. v 20:45 na stadionu Stadion Maksimir (kapacita 48.923 mist).

Jedna se o odvetne utkani 3. predkola Ligy Mistru.

Obrázek Dinamo Zagreb
Chorvatsky tym postoupil do 3. predkola LM pres tym Neftçi Baku z Azerbajdzanu po vyhre 3-0 na domacim hristi a remize 0-0 v odvete. Do dalsi faze Ligy Mistru vstoupil uspesne, v prvnim zapase porazil HJK Helsinki 2-1 a ma tak velmi dobrou vychozi pozici do odvety. Dinamo vychazi predevsim ze zabezpecene defenzivy, v poslednich peti zapasech dostal pouze jednu branku, a to prave od Helsinek.
V prvnim vzajemnem zapase nastoupila tato zakladni jedenactka, pocitam, ze se moc menit nebude:

Kelava - Vrsaljko, Ibanez, Vida, Tonel - Leko - Badelj, Sammir, Alispahic - Beqiraj, Krstanovic.

ObrázekHJK Helsinki
Hostujici tym postoupil do 3. predkola pres velssky tym Bangor City po vyhrach venku 3-0 a doma 10-0 (!). V prvnim utkani 3. predkola sice diky brance Ringa vedl, ale hned o 5 minut pozdeji si daly Helsinki vlastni gol a ve druhem polocase dokonal obrat Zagrebu ofenzivni zaloznik Sammir. Po skvele jizde v domaci soutezi a ve druhem predkole ovsem vypadaji Helsinki pomerne "unavene". Jak vysledky Helsinek napovidaji, tento tym se soustredi predevsim na ofenzivu a bude zajimave, jak se bude prezentovat v tomto zapase, kde musi vstrelit minimalne 2 branky, aby mohl premyslet o postupu dal.
V prvnim vzajemnem zapase nastoupila tato jedenactka:

Wallen - Sumusalo, Lindstrom, Ojala - Riihilahti - Ring, Rafinha, Zeneli, Bah - Pukki, Sadik.

Do soupisky se nejspis nevejde Litmanen, ktery se zranil 1.8. na treninku.

Vzajemne zapasy
Jediny vzajemny zapas mezi temito dvema kluby probehl prave pri prvnim zapase 3. predkola, Zagreb vyhral 2-1.

Jak bych to ja videl...
I kdyz se mi vykony HJK v teto sezone velmi libi, nemyslim si, ze by si Zagreb nechal proklouznout postup mezi prsty. Vedeni Dinama vypsalo cenu listku na tento zapas na 1 kunu, stadion bude jednoznacne vyprodany a myslim si, ze domaci fanousci pozenou svuj tym za vitezstvim.

Hlavni tip ->> Vyhra domacich @ 1,4 u Obrázek
Vedlejsi tip ->> Over 2,5 @ 1,75 u Obrázek

Hodne stesti. %%-

<<

mumbojumbo

Příspěvek úte 02. srp 2011 16:04:17

Re: Dinamo Zagreb - HJK Helsinki

Ta vyhra na Dynamo sa mi nezda, videl som highlithy z prveho zapasu a HJK si zasluzilo vyhrat. Mne sa paci typ na HJK da gol za 1,67 vo Fortune.
<<

Heinz

Příspěvek stř 03. srp 2011 18:45:30

Zakladni sestavy

Dinamo Zagreb

Kelava - Vrsaljko, Ibanez, Vida, Tonel - Leko - Badelj, Sammir, Alispahic - Beqiraj, Krstanovic.

HJK Helsinki

Wallen - Sumusalo, Lindstrom, Ojala - Riihilahti - Ring, Rafinha, Zeneli, Bah - Pukki, Sadik.
<<

Heinz

Příspěvek stř 03. srp 2011 21:37:22

Dinamo 1 - 0 HJK (90. Ibanez)

Hlavni tip ok, vedlejsi tip ko.

Zpět na Fotbal