FK Partizan Партизан : KRC Genk

<<

Feedjo96

Příspěvek úte 02. srp 2011 23:39:07

FK Partizan Партизан : KRC Genk

Obrázek Srbsko : Belgie Obrázek

Utkání třetího předkola Ligy Mistrů mezi Partizanem a Gnekem se odehraje 03.08.2011 ve 20 hodin a 45 minut.

Obrázek FK Partizan Партизан : KRC Genk Obrázek

FK Partizan Bělehrad, mistr srbské ligy z roku 2010/2011. Partizan vyhrál ligu o 6 bodů před CZ Bělehrad. V minulém utkání nastoupil tento srbský tým na půdě v Genku k prvnímu duelu z tohoto dvojzápasu, po poločase bylo skore nerozhodné, ovšem potom se začaly dít věci. Partizan se dostal v 65.minutě do vedení po střele Tomić, což mi jako fanouškovi Partizanu udělalo radost která ovšem netrvala dlouho, když na 1:1 upravoval o 5 minut později, tedy v 70.minutě Vossen. Vše se zdálo být pro Partizan velmi dobré, ovšem v nastavovaném čase přišla pro dnes domácí tým sprcha v podobě gólu v 92.minutě na 2:1 pro Genk, o který se postaral Ogunjimi. Partizan nastupoval v této sestavě : Stojkovic, Rankovic, Rnic, John, Volkov, Medo Kamara, Babovic, Vukic, Sasa Ilic, Scepovic, Eduardo. Do dalšího utkání nenastoupí Babovic, který si nechal dát červenou kartu. Tento tým bude mít také obrovskou výhodu, protože jak bylo zmíněno, hraje doma, kde má brovskou podporu fanoušků a na stadionu Stadion Partizana, který má kapacitu necelých 33 000 míst jen tka neprohrává, což potvrdil v lize minulou sezonou bilancí doma 13-1-1.

KRC Genk, také velmi kvalitní belgický celek má v tomto zápase podle bookies větší šance na postup, ale já si to ani tak nemyslím, protože je to především způsobeno výsledkem z prvního klání, kde Genk vyhrál 2:1, jak už bylo zmíněno, ale Partizan tam dal gól, což je pro ně důležité. Genk měl v tomto utkání trochu štěstí, když zápas nejprve musel srovnat a nakonec otáčet. Na Partizánský stadion, kde to nebud emít určitě vůbec lehké, pojede nejspíš bránit, ovšem myslím si, že na 0:0 hrtá nebudou, a tak alespoň gól dát musí. V minulém zápase nastoupili v této sestavě : Koteles, Joneleit, Hubert, Tőzsér, Vossen, De Bruyne, Ngcongca, Buffel, Jose, Nwanganga, Pudil a já si myslím, že se až na Ngcongca, který má červenou kartu, moc nezmění.

Mám zde 2 tipy a pochopitelně k nim i své důvody :

1) over 2,5g @ 1.95 @ Expekt
Partizan by měl podle skore z minulého zápasu začít tento zápas agresivně, nutně potřebuje dát minimálně gól, ovšem pokud se mu to povede v brzké době, bude muset útočit i Genk a z tohoto aktivního fotbalu se samozřejmě budou rodit menší chybky v obraně, kterých by měli tak kvalitní útočníci využívat.

2) Partizan @ 2.00
Partizan je doma hodně silný, což především způsobují hluční fanouščci, kteří hostující tým nenechají hrát si v klidu a ještě k tomu je Partizan v tomto utkání doma favoritem a já věřím, že vyhraje a také doufám, že postoupí, vidím to ovšem znovu na výsledek 2:1 a prodloužení.
<<

Heinz

Příspěvek stř 03. srp 2011 0:04:01

Re: FK Partizan Партизан : KRC Genk

Jsem rad, ze se v overu a vyhre Partizanu s mojim tipem shodujeme :-bd Doufam, ze Partizan postoupi %%- %%-
<<

k0udy

Příspěvek stř 03. srp 2011 0:04:53

Pěkná analýza (*)
<<

Feedjo96

Příspěvek stř 03. srp 2011 0:07:50

Díky, Heinze, taky doufám a věřím Partizanu
<<

zaz///minatoR