Příspěvek úte 26. črc 2011 11:40:17

Audi Cup / strelci

Obrázek

Obrázek Barcelona - Internacional Obrázek

26.7 o 17:15
Allianz Arena,Mníchov

Barcelona pricestovala do Mníchova bez svojej najväčšej hviezdy Lionela Messiho,ktorý pohorel na Cope America. Otázniky vysia nad štartom Xaviho či Piqueho,no 100% sa predstavia Villa,Iniesta,Valdez či Puyol. Barca dostala na úvod turnaja zrejme najľahšieho možného súpera a to brazílsky celok Internacional,ktorý je momentálne na 6.mieste v brazílskej lige. Myslím si,že Barcelona by mala vyhrať jednoznačným rozdielom a pri neúčasti Messiho som si vybral strelca menom David Villa.

David Villa Obrázek
Obrázek
vek: 28
Výška: 175cm
Váha: 69 kg

Tento borec so sedmičkou na chrbte už toho vyhral dosť ved vyhral Ligu Majstrov,Španielsku ligu,Majstrovstvá sveta aj Europy a vždy bol ťahúňom mužstva,ktorý rozhodoval dôležité zápasy svojimi golmi. Nevysoký Španiel má teda skúseností viac než dosť a ja verím že Internacionalu gol strelí.

kurz Obrázek 2,2

Obrázek Bayern Mníchov - AC Miláno Obrázek

26.7 o 19:30
Allianz Arena,Mníchov

V druhom zápase privíta domáci Bayern talianske AC Miláno. Domáci nemôžu počítať s francúzskym záložníkom Riberym ktorý sa zotavuje po zranený. V bráne sa však predvedie nová posila Manuel Neuer. Milánu by nemal chýbať nik a na turnaji by mali byť hlavnými hviezdami AC hlavne útočníci a to Ibrahimovič,Robinho,Pato alebo Cassano. Očakávam že Allianz Arena bude plná a Bayern sa bude chcieť pred domácim publikom vytiahnuť. Ako strelca som si vybral kanoniera Maria Gomeza.

Mario Gomez Obrázek
Obrázek
Vek: 26
Výška: 189 cm
Váha: 88kg

Tento útočník Bayernu je doslova mašinou na goly,kedže strelecky sa mu darí ako v klube tak aj v reprezentácii,čo je pri niektorých hráčoch problém. Mario však potrvdzuje rolu ostrostrelca a svojimi golmi pomáha ako Bayernu v Bundeslige tak aj reprezentácii Nemecka. Gomezova produktivita je neuveriteľná a ja verím,že proti AC minimálne gol strelí a pošle Bayern do finále Audi Cupu.

kurz Obrázek 2,0

Veľa šťastia!