Mjallby - Hacken

Detail zápasu - dnes / 16:30 na Strandvallen, Hallevik - Kapacita: 7500

Dnes má na programe najvyššia Švédska liga odvetné stretnutie medzi Mjallby a Hacken. 3.7.2011 tieto dva celky odohrali svoje prvé vzájomné stretnutie v sezóne 2011 na pôde BK Hacken a Mjallby si odvážalo debakel v podobe 6:0. V prvom polčase sa domáci presadili hneď trikrát a to v 7'Chibuike, John 19' Makondele, Rene 39'Arkivuo, Kari 59'Ranegie, Mathias 72'Chibuike, John a na konečních 6:0 pečatil v 77' Nystrom, Peter. Dnes má Mjallby čo oplácať a ja som zvedavý ako to dnes dopadne.
POČASIE MJALLBY DNES

22 °C Polooblačno
MJALLBY AIF
Zverenci tohto muža (Peter SWARTH) sa nachádzajú na predposlednej 15 priečne v lige zo skóre 11:24 a štrnástimi bodmi. Čo sa týka úspešnosti hry na domácom ihrisku Mjallby po siedmich zápasoch 3:1:3 skóre 7:6 kde dokázal uhrať 10 bodov. Vonka to už nie je také slávne po ôsmich odohraných zápasoch na konte jedna výhra , jedna remíza a šesť prehier 1:1:6 a nepekným skóre 4:18 - 4body. Mjallby v mesiaci Jún 06 odohral celkom 4 zápasy sto ho dokázal jenom jediný krát vyhrať doma proti Örebro SK (2:1) a ostatne prehral. Keď tak na to pozerám Mjallby dostáva strašne veľa gólov a v posledných 4 stretnutiach inkasoval desať bránok. Takže na jeden zápas pripadá 2.5gólu čo je podľa mňa celkom veľa. Každopádne dnes sa asi bude Mjallby pokúšať vrátiť Hacken debakel v podobe 6 gólov. Nemyslím však že sa mu to podarí.

MJALLBY LINE UP
ASPER ,LEANDERSSON,ROSENGREN,CEDERBERG,WESTERBERG,ZAVADIL,OSIAKO,NILSSON,NICKLASSON,KABIR,EKENBERG
V bráne a na hrote.

BK HACKEN
Hacken sa po pätnástom kole nachádza na ôsmej priečke prvej ligy s 22 bodmi pred mini sú na 7 pozícii GAIS s 23 bodmi a Malmo s 24 bodmi. Včera však GAIS nezaváhal a zdolal Gelfe s prehľadom 1:3. 6.Malmo remizovalo s 13.Norrkoping 0:0. GAIS už Malmo preskočil a ak dnes Hacken nezaváha môže sa bodovo dotiahnuť na Malmo s rovnakým počtom bodov. Hacken v tabuľke doma obsadil 7 priečku kde za posledných osem zápasov 4 vyhral, trikrát remizoval a jeden krát prehral 4:3:1 a skóre 19:8 s 15 bodmi. V tabuľke vonku je to o niečo horšie kde sa pohybuje na 9 pozícii 7 zápasov 2:1:4 skóre 11:9 a 7 bodov. Dnes teda budem dôverovať Hacken že nesklamú a zvíťazia.

BK HACKEN LINE UP
KALLQVIST,JOZA,WAHLSTROM,OSTBERG,MAREK,CHATTO,CHIBUIKE,KARLSSON,HENRIKSSON,RANEGIE,MAKONDELE
V bráne a na hrote.

SE 03/07 2011 BK Hacken 6 : 0 Mjallby AIF
SE 15/09 2010 Mjallby AIF 2 : 2 BK Hacken
SE 19/04 2010 BK Hacken 0 : 1 Mjallby AIF
Záver
Ja mám dnes chuť si zariskovať a budem voliť dva tipy na toto stretnutie výhru hostí v krásnom kurze a over 2.5g
HLAVNÝ TIP 2
Tip.1 2 2.50

Tip.2 Over 2.5 1.80

GL