|
|
Fotbalové tipy, výsledky, rozbory, analýzy.
stř 29. čer 2011 9:12:19 od k0udy
Figueirense - Santos Datum:30.6. v 02:50 Liga:  Campeonato Brasileiro Analýza:FigueirenseFigueirense letos hraje slušně, jejich fotbal je pohledný a určitě se dá na něho dívat a to také ukazuje tabulka, protože se domácí nachází na slušném 6 místě a z 6 odehraných zápasů mají 10 bodů. Hlavně na domácí půdě jsou zatím 100% a mají ze 3 odehraných zápasů plný počet bodů a hlavně proto jej sázkovky považujou jako favorita v tomto zápase. Figueirense jsou spíše zatím překvapením, protože určitě nemají tým na to aby dominovali klubů jako jsou Santos, Internacional nebo Corinthians. Figueirense dokázali na domácí půdě porazit pouze slabší soupeře a to Cruzeiro, Goianiense a Paranaense a hned jak přišel o něco težší soupeř, sice na cizím hříští tak to skončilo debaklem, protože poslední zápas dostali 4:1 od Internacionalu. SantosHostující Santos je letos hodně za očekáváním ale také je to hlavně kvůli tomu, že se dostali až do finále Copa Libertadores a tam nakonec také vyhráli. Nicméně v lize je Santos na jeho vkus na hrůzostrašném 16 místě a CL má za sebou tak ted musí zabrat také v lize a Figueirense je na to určitě ten správný soupeř. Santos venku sice ještě nevyhrál, ale hrál tam pouze 2 zápasy a to hráli hlavně hráči z lavičky, protože hvězdy se šetřily na CL. Do sestavy by se měl konečně vrátit brazilská hvězda Ganso, který byl dlouhodobě zraněný a společně s Neymarem a Elanem budou chtít určitě tento zápas vyhrát a o něco vystoupat v tabulce. Souhrn:Nováček Figuerinse je letos hodně před očekáváním a doma hraje dobře, nicméně si myslím, že na klub jako je Santos rozhodně kvalitně nemá a tentokrát mu nepomůže ani výhoda domácí půdy a po prve v této sezóně na domácí půdě padne. Santos by určitě rád bojoval o titul a tento zápas prostě musí vyhrát, protože si nemůže dovolit další strátu. Tip:2 @ 2,91
stř 29. čer 2011 9:19:06 od k0udy
Remízy se bojím no, ale Santos konečně musí zabrat a já si to určitě jako solo za ten kurz zahraju  a jak jsem psal Figueirense je doma hodně silné.. ale myslím si, že na Santos nemají.
Naposledy upravil k0udy dne stř 29. čer 2011 9:21:05, celkově upraveno 1
stř 29. čer 2011 9:21:04 od Masacek
k0udy píše:Remízy se bojím no, ale Santos konečně musí zabrat a já si to určitě jako solo za ten kurz zahraju  a jak jsem Figueirense je doma hodně silné.. ale myslím si, že na Santos nemají.
Jakto, že nemají ? doma na něj nemají ? To je přeci blbost, když doma třeba našťouchali Cruzeiro a hráli o level lépe ... Doma jsou neskutečně silný a Santos momentálně ničím, ale vůbec ničím nevyniká  Chtěl bych se tě zeptat, jestli si letos viděl nějaký zápas Santosu, popř. jaký
Nikdy se nehádej s blbcem nebo klesneš pod jeho úroveň 
stř 29. čer 2011 9:21:52 od k0udy
Masacek píše:k0udy píše:Remízy se bojím no, ale Santos konečně musí zabrat a já si to určitě jako solo za ten kurz zahraju  a jak jsem Figueirense je doma hodně silné.. ale myslím si, že na Santos nemají.
Jakto, že nemají ? doma na něj nemají ? To je přeci blbost, když doma třeba našťouchali Cruzeiro a hráli o level lépe ... Doma jsou neskutečně silný a Santos momentálně ničím, ale vůbec ničím nevyniká 
Santos ničím nevyniká? Možná tak v brazilské lize, protože tam hráli náhradníci, asi jsi je neviděl v CL..
stř 29. čer 2011 9:23:27 od Masacek
k0udy píše:Masacek píše:k0udy píše:Remízy se bojím no, ale Santos konečně musí zabrat a já si to určitě jako solo za ten kurz zahraju  a jak jsem Figueirense je doma hodně silné.. ale myslím si, že na Santos nemají.
Jakto, že nemají ? doma na něj nemají ? To je přeci blbost, když doma třeba našťouchali Cruzeiro a hráli o level lépe ... Doma jsou neskutečně silný a Santos momentálně ničím, ale vůbec ničím nevyniká 
Santos ničím nevyniká? Možná tak v brazilské lize, protože tam hráli náhradníci, asi jsi je neviděl v CL..
Pokud vím, tak tady je řeči o domácí lize a prostě to je uplně něco jinýho, Figu tam mají atmošku a sílu jako prase... Momentální Santos tam rozhodně vyhrát nemusí, ba naopak ani bodovat ... viděl si nějakej jejich zápas letos ? a jakej ?
stř 29. čer 2011 9:25:35 od k0udy
Ale má to společného a hodně, Santos hral v lize s nahradníkama proto hráli do ted velké kulové ale ted se to změní, protože konečně nastoupí v silném složení. Ale nebudu se stebou hádat, každý má na to vlastní názor, jestli tady budeš něco hrát, tak GL
stř 29. čer 2011 9:31:30 od k0udy
Masacek píše:k0udy píše:Ale má to společného a hodně, Santos hral v lize s nahradníkama proto hráli do ted velké kulové ale ted se to změní, protože konečně nastoupí v silném složení. Ale nebudu se stebou hádat, každý má na to vlastní názor, jestli tady budeš něco hrát, tak GL 
Já se tě ptám potřetí, jaký si viděl live zápas Santosu a Figuerense, že takhle usuzuješ ( že na ně Figu nemají) ... já je viděl prakticky všechny. Píšeš hodně sebevědomě, tak mě musíš přesvědčit, že nemažeš jen med kolem pusy... Tak šup 
Santosu všechny, Figu jsem zápas neviděl, jen highlightsy
stř 29. čer 2011 10:04:12 od Rafa
Nemužeš srovnávat Copa Libertadores a Brazilskou Serii A.
Dle me je tenhle zapas plichtovej,Santos sice musí,ale t,že musí neznamená,že vyhrajou.Venku nehrajou dobře a ani divaci je nejedou přiliš ve velkém množství podpořit. Naopak Figu je doma velmi dobré a bude mít mnohem větší domácí podporu,což v Jižní Americe je nskutečná výhoda.
Jinak ono nemužeš v Brazilli řict,že maji horší mužstvo,ano Santos má individualitní kvalitu a podle jmén by měl jasně vyhrát,ale Figu hraje jako tým,a jsou takticky neskutečně vyspělía a to je odost větší síla,než se spolehat na Neymara a Elana,kteří tvoři hru Santosu z 90%
Tomuhle matchi bych se vyhnul a když už bych hrál,tak možná za malý vklad 0.
každopádně hodně štěstí
stř 29. čer 2011 11:42:42 od ADOFO
čtv 30. čer 2011 7:45:59 od Masacek
přesně jak jsem řekl 2-1 domácí
čtv 30. čer 2011 14:09:20 od k0udy
Masacek píše:přesně jak jsem řekl 2-1 domácí
nj, měl jsi pravdu
Zpět na Fotbal