MS : Mexico - Anglie

<<

Rafa

Příspěvek ned 26. čer 2011 19:54:51

MS : Mexico - Anglie

Dnešním dnem se rozběhlo Mistrovství světa ve fotbale žen 2011 v Německu.
Hned na uvod se utkali domácí Němky s Kanadou a Nigerijky s Francii,obě utkání byla vyrovnana a obě mužstva,které byly favorizované na vítězství,tak prvni krok zvladli tím nejtěsnějším rozdílem Německo - Kanada 2:1,Nigerije - Francie 0:1....

Takový přehled : Skupiny a favoritky na postup(seřazeno od nejfavorizovanějších k nejméně favorizovanym na postup)

Skupina A : Německo,Francie,Kanada,Nigerie
Skupina B : Anglie,Japonsko,Mexiko,Nový Zéland
Skupina C : USA,Švédsko,Sev. Korea,Kolumbije
Skupina D : Brazili,Norsko,Australie,Rovniková Guinea

Já si připravil analýzu na další zápas

27.6.2011 od 18.00 hod.

utkání se odehrává v německé Wolfsburg Arene

Obrázek

Obrázek - Obrázek

Mexico - Anglie

Mexico:

-Mexičanky na turnaj jedou jako velké outsiderky,jejich posledni odehrané utkání at přátelské či mezinárodní,bylo odehráno 8.Prosince,kdy se hráčky Mexika představili na turnaji CONCEACAF,kde ve skupině porazili slabé týmy jako jsou Guyana 7:2,Trinidad a Tobago 2:0 a poté prohráli s Kanadou 1:0.No největší šok asi byl,když v semifinále dokázali porazit favoritky na vítězství USA 2:1. Takže se učastnili finále,kde narazili an Kanadu a opět s ní prohráli a to opět výsledkem 1:0

-Musím podotknout,že Mexičanky jsou pro mě taková velká neznámá a tak je to takový odhad do zdi.

Anglie

-To angličanky to už je pro mě jiná kategorie.Tento tým je velice zkušený.nastupují zde hráčky z ženského fotbalu např. Arsenal,Chelsea,Newcastle,Birmingham,Bradford atd atd.
-Každopádně Angličanky jsou zde tipovány spolu s Německem,Brazilii,Norskem za největší adeptkyne na zisk titulu.

-Určitá změna muže být ta,že Anglie vyměnila trenerku a tento tým převzala bývala hráčka a skvělá fotbalistka Powellova,která 80% hráček z týmu dobře zná,jelikož s nima i hrála.

Hl. Hvězdy Anglie jsou :

Zkušená 30 letá golmanka Rachel Brownová,která za Albion odchytala již 73 utkání.

poté je zde v obraně zkušená 33 letá Fadey Scottová,která odehrála 99 utkání a dala 13 golu či jeji oponentka Casey Stoneova,která ve svych 29 letech odehrála 88 utkání.

V záloze jsou hráčky jako 27 letá Fara Williams,která dokázala odehrát 93 utkání a dát 34 branek či rachel Yankeyova,která odehrála již 101 utkání a dal 11 golu.

No a v utoku hlavni hvězda tohoto kádru a to 32 letá Kelly Smithová,která odehrála 101 zapasu a dala krásných 43 branek.

Verdikt:

Prvni krok bývá nejtěžší,nová trenérka muže udělat ruzný zmatek v klubu,ale to si ja nemyslím.Angličanky do utkání vlítnou a svuj prvni zapas promeni v 3 body.Jsou sehrane,maji vyborné individuality zato Mexiřčanky nemohou nic moc nabidnout,a já věřím,že Anglie si připíše prvni 3 body do své skupiny.

Obrázek

Mexico - Anglie = 2 (@ 1,45)

Kdo se se mnou sveze,tak hodně štěstí.
<<

Rafa

Příspěvek pon 27. čer 2011 18:55:34

Re: MS : Mexico - Anglie

K.výsledek 1:1
Tip = KO

Bouhžel tip KO,omlouvám se.Pro mě trochu velké překvapení,ale jak jsem psal,Mexico je pro mě výstřel do zdi a bouhžel jsem ji neprorazil....

Zpět na Fotbal