Ceará SC : Sociedade Esportiva Palmeiras

Ceará SC : Sociedade Esportiva Palmeiras
6.kolo Brazilské nejvyšší soutěže (Campeonato Brasileiro) se bude hrát dnes, tj. 26.06.2011, zápas mezi Ceará SC a Palmeiras se bude hrát konkrétně ve 21 hodin středoevropského času na stadionu Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas s kapacitou 22228 míst.
Mirným favoritem podle bookmakeru i podle mě je zde Palmeiras, v Brazilské lize patří k těm kvalitnějším týmům a momentální sezonu rozjeli skvěle, jsou hned druzí za Sao Paulem, které je zatím naprosto suverénní. Palmeiras mají na svém kontě 11 bodů za 3 výhry 2 remízy, doma jsou doposud neporažení, což znamená, že venku mají zatím 2 remízy, tedy 2 body ze dvou zápasů. V posledním zápase porazilo Palmeiras naprosto jednoznače poslední tým soutěže, tedy Avaí výsledkem 5:0. Poslední 3 vzájemné zapasy skončily remízou a dnes se to doufám změní a Palmeiras vyhrají. Domácí Ceará patří k průměrným mužstvům této soutěže ikdyž to v začátku této sezony zatím nepotvrzují, jsou až na 18.sestupovém místě, doposud mají na svém kontě 4 body, pouze jednou vyhráli, jednou remizovali a zbylé 3 zápasy prohráli, překvapivě se jim daří více venku, doma jsou totiž nejhorším týmem z celé soutěže. Mají tam ze 3 zápasů pouze jeden bod za remízu s Botafogem, dále prohry se Sao Paulem a Vascem. Forma je poměrně kritická, poslední 2 zápasy prohráli.
Myslím si, že Palmeiras mají kvalitu na to, aby na stadionu Estádio Municipal Presidente Getúlio Vargas dnes večer vyhráli a taky jsem si an ně vsadil, kurs je velmi příjemný, tedy 2,58 u Pinnacle, ale raději jsem dal pojistku DNB (sázka bez remízy) v kursu 1,90, který se mi hodně líbí, hraji to se Spartakem Moskva, pokud se někdo sveze tak Gl.
Ceará vs. Palmeiras = DNB 2 (1,90)