Elche - Granada

Zápas sa odohrá v sobotu 18.6.2011 21.00 na štadióne Elche(Manuel Martínez Valero)

Elche, Spain
Poslení aktualizace: 6/18/11 10:00

Pociťovaná teplota: 31°C
Vítr: WNW 23km/h, Tlak: 1011.9 steady
Vlhkost: 27%, Viditelnost: 10.0km
Východ slunce: 6:39 AM
Západ slunce: 9:29 PM
Úvod:
Záver tohto ročníka Segunda División sa definitívne blíži, na programe záverečný zápas play-off. Granada sa do finále pretlačila na pokutové kopy cez Celta Vigo, Elche dokázalo v druhom zápase zmazať manko nabrané vo Valladolide.
1.Zápas
Futbalisti Granady a Elche sa v prvom zápase finále play-off Segunda o posledné postupové miesto rozišli za stavu 0:0.Na štadióne Los Cármenes sa na gól čakalo márne. Ale najbližšie k gólu boli domáci v nastavenom čase, nariadenú penaltu však Abel nepremenil, hoci dostal ešte jednu šancu ..vďaka vbehnutie Vasca do pokutového uzemia. Jaime sa tak stal hrdinom zápasu.
K dnešnému zápasu asi toľko myslím si že tento zápas bude mať rovnaký priebeh ako ten posledný v Granade.Nikto sa asi nebude hrnúť bezhlavo do útoku ale predovšetkým vychádzať so zabezpečenej obrany a vyčkávať na chybu súpera. Zápas v Granade sa v nadstavenom čase mohol rozhodnúť ale nestalo sa tak. A ako sa hovorý kto zaváha nežere. Dnes sa hrá na štadióne Manuel Martínez Valero ktorý ma kapacitu 38 740 divakov. A to už je čo povedať. Domáci fanúšikovia budú svojich hnať k výťaztvu. A pre dnesný zápas mam dva tipy. V tomto roku tieto dva celky odohrali spolu 3 stretnutia ktoré sa vždy skončili nerozhodne 2x skóre 0:0 a 1x prestrelkou 3:3. Dnes asi veľa dólov neuvidíme a preto by som volil stávku na Under -2.5g. A odváznejší tip výhru domáceho celku.

Granada - Elche FC 15.6.2011

Orellana (Granada) a Ángel Rodríguez (Elche)
Vzájomné zápasy

Predpokladané Zostavy :
Elche: Jaime, Carpio, Samuel, Pelegrin, bazalka, Acciari, Xumetra, generel, Mantecón, Christopher, a Angel.
Granada: Roberto, Nyom, Lopez, Mainz, Siqueira, Rico Gomez Calvo, Orellana, Dani Benítez a Geijo.
Rozhodca: Torres Miranda (C. Katalánsky).
1. Tip -2.5g kurz 1.57

2. Tip 1 kurz 1.95

Ja osobne hrám under vedšia istota

GL