Nieciecza - Piast Gliwice
Nieciecza - Piast Gliwice

Zkoumal jsem tento tip a já mu hodně věřím a důvody si hned řekneme.
Domácí jsou na padáka, ale dnes je poslední kolo a v případě vítězství se mohou zachránit protože Kluczbork už poslední kolo hrál a má pouze dva body náskok a Ostrowiec jede na půdu čtvrtého celku Nowy Sączu. A z týmu je vidět veliké odhodlání. Nieciecza neumí zahrát venku, ale doma nejsou vůbec špatní, z posledních šesti zápasů bilance 4-1-1. Chybět jim nikdo nebude a já věřím, že Ciaz jim to vystřílí znovu.
Hosté na páté, nic neřešící příčce. Je to remízový král soutěže z celkem slušnou defenzívou, ale to dnes půjde docela stranou. Jsou i nich totiž problémy uvnitř klubu, hráči nedostali již delší dobu peníze a je to vidět v provnání s podzimem, kdy výsledky byly o poznání lepší.
Sázka
Tak vzhledem k důležitosti je v celku jasné co budu sázet. Bude to domácí Nieciecza, která potřebuje v posledním kole body jako sůl a také podle toho utkání bude vypadat. Hostům o nic nejde, mají problémy v klubu , nedostávají peníze a na výkonnosti je to na jaře určitě znát. A navíc je to Polská liga, která dokáže být hodně nečistá a domácí nejsou zas tak chudý klub, aby si to nemohli dovolit a hráči, jenž nedostávají peníze to určitě neodmítnou ... Kursy ve světě slušně padají ... GL
TIP : Nieciecza@ 1.60