Strelci U21

B-skupina
12.6 o 18:00
Viborg Stadium,Viborg
Tomáš Pekhart

V tomto dueli som si vybral snajpra Sparty Praha Tomáša Pekharta.Tento mladík strelil v drese Sparty 18 golov a bol najlepším strelcom svojho tímu. O korunu strelcov Gambrinus ligy ho obral Lafata len o jediný gol.Pekhartovi sa darilo aj v kvalifikácii na EURO ked odohral 6 zápasov z 10 a v nich strelil 9 golov. Dvakrát strelil hetrik proti San Marínu, jeden gol dal Islandu a v dvojzápase s Gréckom sa presadil v oboch dueloch. Tento borec s 11-tkou na chrbte je vysoký 193cm a je silný ako vo vzduchu tak aj na zemi.Momentálne je vo výbornej forme a verím,že v úvodnom zápase Česka na Eure gol strelí.

kurz

B-Skupina
12.6 o 20:45
Herning Stadium,Herning
Bojan Krkič

Tento útočník FC Barcelona pripomínajúci vzrastom Messiho,Krkič má 170cm strelil v La Lige v 27 zápasoch 6 golov.Poväčšine sa nezmestil do základnej zostavy Barcy,ale pri menách ako Messi,Villa či Pedro je to pochopiteľné. Krkič teda nastupoval hlavne ako striedajúci hráč,no ku koncu sezony ked bolo o titule rozhodnuté tréner Guardiola mu dával šance aj od začiatku zápasov.
V kvalifikácii na EURO odohral 5 zápasov z desiatich, s bilanciou len jediný gol a to proti Fínsku. Jeden gol na jeho kvality a talent je podľa mňa pramálo,no verím že práve na Majstrovstách Europy si to vynahradí.

kurz

Daniel Sturridge

Strelca som si vybral aj z tímu Anglicka a to Sturridga.Tento chlapík je momentálne na hosťovaní v Boltone,kam ho uvoľnila Chelsea.V drese Wanderers sa mu výborne darilo ked v 12 zápasoch strelil 8 golov a bol dokonca najlepším strelcom Boltonu.
Daniel Sturridge je silovým útočníkom s výborným čuchom na goly a mne osobne sa veľmi páčil ako v drese Chelsea,tak aj v Boltone.
Sturridge strelil v kvalifikácii 2 goly v siedmich vystúpeniach a to ked napol sieť proti Grécku a Portugalsku. Verím,že tento strelec by sa mohol presadiť proti Španielom a ukázať tak čo v ňom je.

kurz

Ja osobne odporúčam nejaký kombik,alebo si vybrať jedného snajpra ktorému veríte najviac

Veľa šťastia