Kostarika - El Salvador
CONCACAF GOLD CUP

Kostarika - El Salvador

Riskantní a možná jsem blázen,ale menši vklad je dobrá volba.
Nejdříve k domácí Kostarice - tak určitě na Gold cupu patří tým Kostariky hned za USA a Mexico k největším favoritum.
V prvním zápase se tento tým suverenně poradil s týmem Kubáncu 5:0,když goly dal Urena,Saborio,Urena,Mora a Campbell
Tým trenéra La Volpeho je velice slušně seskládán.
Za zmínku zde stojí hráči; Utočník - Ruiz(Twente) Založníci - Urena a Guzman,kteří patři k velkým talentům a zkušený golman Grant(právě pro něj je Gold cup posledním vystoupením v karieře).
Tým Kostariky hraje velice pohledný fotbal a právě když sem viděl shoty v zápase s Kubou,tak 90% hráču mi přišlo,jako by to byl naklonovanej Messi

Ted k týmu El Salvadoru. - Takový velký outsider Gold Cupu,ale určitě by tento tým mohl být takový černý kůn.
El Salvador prvni utkání dostal od Mexica debakl 5:0,ale to neberu tolik v potaz,protože hráči Mexika jsou favorizováni na výhru celého turnaje.
Vyhodou pro El Salvador muže být to,že je trenuje Urugayský trener a bývalí hráč Realu Betis Rubén Israel.
Za zmínku v tomto mužstvu stojí utočník Blanco a založník Flores,jinak tým je složen z mladých kluku,kteří hrajou hru hlavně o bojovnosti.
Souhrn a sázka:
Ten kurz na výhru Kostariky 1,3 se mi zdá velice nesmyslný.Podívam li si na vzajemné matche,tak tým Kostraiky s El Salvadorem nikdy neměl lehké utkání,posledních 5 utkání vždy dokázala Kostarika vyhrat,ale to rozdílem pouze jedné branky a to na ní byl vypsan i kurz 1,15.Když bych to shrnul,tak prostě El Salvador nemá zlé mužstvo k tomu je vede bývalí velice dobrý fotbalista ve španělské lize a svuj tým proti favoritovi hodně namotivuje.
Tip: El Salvador ( hcp +2 goly) @ 2,1
pro ty co rádi riskuji = Tip: Neprohra El Salvador @ 3,25 (nizký vklad)

Good Luck kdo se sveze a dík za názory