FC Slovan Liberec B : FK Bohemians Praha

<<

Feedjo96

Příspěvek sob 04. čer 2011 16:35:29

FC Slovan Liberec B : FK Bohemians Praha

FC SLOVAN LIBEREC B : FK BOHEMIANS PRAHA
Soutěž : ČESKO - ČFL / Datum : 05.06.2011 / Kolo : 33 / Začátek : 10:15

Obrázek - Obrázek

Domácí FC Slovan Liberec B se ještě nedávno topil v sestupových vodách a také bylo velmi pravděpodobné, že sestoupí. Jenomže tento tým prokázal, že je velmi bojovný a z posledních 5 zápasů získal plný počet bodů a nyní má situaci pevně ve svých rukou. Drží se na 15.příčce, tedy na první nesetupové a má náskok 4 body na Žižkov B + také jeden zápas k dobru, což je pro ně velkou výhodou. Před svými fanoušky se jim daří v celku průměrně, velkou raritou je také to, že doma pouze jednou remizovali, ono totiž v ČFL také moc remíz neuvidíme. Velmi důležitý zápas, který Liberec odehrál 14.05.2011 na stadionu Viktorie Žižkov B skončil výsledkem 1:3, což naznačuje bojovnost týmu. Bohužel z těch posledních vyhraných 5 zápasů měl Liberec snadné soupeře jako je Jablonec B, Slavia Praha B nebo třeba Česká Lípa. Ale i tyto výsledky přidají hráčům na sebevědomí a já si myslím, že i s velmi silnými Bohemians se poperou o nějaké body.

O hostech toho ani moc rozepisovat nemusím, nicméně chci. Jsou jimy FK Bohemians Praha, kteří ještě v nedavné době hráli Gambrinus Ligu, ale kvůli různým aférám jim byli odebrány body a posun až do ČFL. Mužstvo mají stále velmi kvalitní což dokazuje jejich suverénnost v této sezoně a díky skvělým výsledkům se mohli s postupu do druhé ligy radovat předčasně. Dokonce ČFL zbývají 2 kola a Bohemians mají náskok na druhou Mladou Boleslav B 21 bodů, a tak je postup jistý. Tento tým už tedy nemá prakticky o co hrát, což už také naznačují poslední zápasy, kde už se objevily nějaké ty prohry. Tento tým však motivaci má, konkrétně diváky, ale dnes hrají venku, takže to je jiná. Vždyť poslední 3 zápasy venku Bohemians prohráli a to i se 14.Královým Dvorem nebo s 10.Českými Budějovicemi B.

Jak už jsem trochu naznačil tak dnes možná překvapivě favorizuji domácí Liberec, který by si případnou výhrou nejspíš zajistil setrvání v soutěži. V poslední době je velká pohoda v týmu a o tom svědčí i poslední zápasy. Bohemianští si již dělají takové prázdniny, nicméně doma chtějí stále vyhrávat. Liberec má tedy jedinečnou šanci porazit tento silný tým a prakticky si tak zajistit účast v příštím ročníku ČFL. Bookmakeři podobně jako já mírně favorizují domácí Liberec, ale opravdu jen mírně.

Sázka :
V tomto zápase jsem chtěl nejdřív zvolit sázku na FC Slovan Liberec B bez remízy, nicméně podle mě mají na to, aby vyhráli a tak bych možná zkusil přímou sázku na Liberec. Zde je hodně možností na co vsadit, jak už jsem psal tak je to přímá sázka, sázka bez remízy nebo také asijský handicap +0,5 pro Liberec, tedy v případě remízy jsou peníze vaše, bohužel kurse ja zatím vypsán jen jednou sázkovou kanceláří, konkrétně Bet365 a to je přímá sázka. Ještě počkám, jaké budou ostatní kursy na 2 zbylé uvedené sázky a pak jeden z těchto 3 tipů vyberu. Nicméně bookmaeři z Bet365 také favorizují Liberec, na který vypsali kurs 2,37, na remízu byl vypsán kurs 3,40 a na hosty 2,50.

Obrázek
Naposledy upravil Feedjo96 dne ned 05. čer 2011 8:55:34, celkově upraveno 1
<<

Frick

Příspěvek sob 04. čer 2011 17:19:04

Re: FC Slovan Liberec B : FK Bohemians Praha

Domácí FC Slovan Liberec B se ještě nedávno topil v sestupových vodách a také bylo velmi pravděpodobné, že sestoupí do MSFL.

:)) :)) :))
Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal