Strelci-kvalifikácia

Kvalifikačná skupina C
Zápas sa hrá 3.6 o 20:45
Štadion Alberta Bregliu v Modene
V tomto zápase som si vybral Antonia Cassana.Tento kanonier AC Miláno má v kvalifikácii na konte dva goly ked skoroval proti Estonsku a Faerským ostrovom. Zatiaľ odohral všetkým 5 kvalifikačných zápasov, a verím že nastúpi aj doma proti Estoncom a rozvlní ich sieť.

kurz

Kvalifikačná skupina B
Zápas sa hrá 4.6 o 20:15
Štadión Pasienky, Bratislava
V tomto dueli som si vybral ako strelca čerstvého majstra Slovenska a najlepšieho strelca Corgoň ligy- Filipa Šeba.Tento borec má aktuálne skvelú formu a verím,že z ligy si ju prenesie aj do reprezentácie.V kvalifikácii sa presadil len raz a to práve proti Andorre.Zatiaľ odohral len jeden kompletný zápas v Andorre a v Arménsku ako striedajúci hráč odohral 9 minút.Myslím že tréner Weiss by ho mohol postaviť do "základu" kvôli výbornej forme a verím,že Šebo gol strelí.

kurz

Kvalifikačná skupina H
Zápas sa hrá 4.6 o 22:00
Estádio do Sport Lisboa e Benfica,Lisabon
Ako strelca tu volím Cristiana Ronalda hlavnú hviezdu portugalskej reprezentácie a Realu Madrid. Ronaldo má momentálne formu ako hrom,ked sa stal najlepším strelcom La Ligy za 40 strelených golov.Verím,že doma bude chcieť Portugalsko vyhrať a práve Ronaldo by mohol svojim golom rozhodnúť o 3 bodoch.

kurz

Ak má niekto hocijaký názor na môj výber,rád ho tu uvidím