San Maríno-Fínsko

Kvalifikácia na ME 2012
E-skupina
3.6 o 20:30
Serravalle,Stadio Olimpico
Rozhodca:Andrejs Sipailo(Lotyšsko)

Trpaslík zo San Marína má momentálne na konte 5 prehier a hrôzostrašné skore 0:29.Podme si rozobrať všetky zápasy bližšie.
Ako prvé hostilo San Maríno favorita skupiny Holandsko a tak to aj dopadlo ked po záverečnom hviezde bolo skore 0:5.Na svoj druhý zápas vycestovalo San Maríno do Švédska a tiež sa mu nedarilo a utrpelo debakel 0:6.Nasledoval další zápas a to v Madarsku a ešte vyššia prehra a to 0:8.Potom prišiel na rad 2.domáci zápas a to s Moldavskom a tam San Maríno prehralo prijateľne a to pomerom 0:2.No zatiaľ posledný zápas v skupine bol opäť výprask a tentoraz vo Fínsku 0:8.
Z mužstva niet koho vyzdvihnúť kedže outsider skupiny nedal ešte ani gol a inkasoval najviac zo všetkých tímov v kvalifikácii na EURO 2012.

Andy Selva

Fíni odohrali zatiaľ len 4 zápasy a na konte majú 3 prehry a 1 víťazstvo,pričom ich skore činí 10:6.
Prvý zápas v skupine hrali Fíni v Moldavsku a prekvapivo prehrali 2:0.Na další zápas cestovali do Rotterdamu a s domácimi Holandanmi prehrali 2:1.Prvý domáci zápas Fínsku tiež moc nevyšiel ked hostili Madarov a aj im podlahli a to 1:2,pričom víťazný gol dali Madari v 94.minúte.Zatiaľ jediný 3 bodový zápis si pripísali fínski reprezentanti s dnešním súperom ked doma rozstrieľali San Maríno 8:0.Hviezdou zápasu bol trojgolový Mikael Forssell.
Práve Forssell je najlepším strelcom tímu s 5 presnými zásahmi a sekunduje mu Hämäläinen s 2 golmi.

Mikael Forssell
Tabuľka skupiny E
1.Holandsko

2.Švédsko

3.Madarsko

4.Moldavsko

5.Fínsko

6.San Maríno

Zhrnutie
Favorit je viac než jasný ved Fínsko chce dobehnúť Moldavsko a Madarsko,pričom na Moldavcom má zápas k dobru a na Madarov až dva.Fíni ukázali aj v predošlých zápasoch,že vedia hrať futbal len im chýbalo trochu štastia.Na druhej strane San Maríno dostáva jeden nášup za druhým a myslím,že aj ked budú doma Fínom dlho odolávať nebudú.
Tipy
Mnohi z vás si môžu povedať čo som to vybral za zápas ved kurz na Fínov je smiešnych 1.05.No trochu som sa pošťúral v ponuke a vybral som nasledovne:
San Maríno-Fínsko /hcp 2:0 2 kurz

1.gol padne v 1-27 minúte kurz

Všetkým veľa zdaru