Servette - Bellinzona
Jelikož dnes nejsou žádne zajímavé matche(ve fotbale)tak jsem si nakonec jeden dokázal vyhledat

(Švýcarský playoff duel o postup do první ligy nebo sestup do druhé ligy)
Utkání se hraje 31.5.2011 od 20:15 hod.

První utkání:
Dokázal vyhrát na domácí půdě tým z Bellinzony těsným vysledkem 1:0,když jediný gol utkání vstřelil v 89 minutě,Český obránce Pavel Pergl.
Co jsem viděl shoty na utkání,tak ačkoliv tým Servette hraje nižší ligu,tak hrál naprosto vyrovnanou partii a měl zaroven i větší(vyloženější šance),takže vyhra Bellizony byla da se říci nezasloužená,ale počítá se vysledek.!
K dnešnímu klání:
Servette:
Vyhodou Servette muže být i to,že z 15 domácích utkání zustalo hned 12x 3 body na domácí půdě.
Tento tým z Ženevy se muže pyšnit tím,že se stal nejlépe utočným týmem v druhé Švýcarské lize,když dokázal v 30 zápasech vstřelit slušných 75 branek.
Jejich hra je založená na jednoduché taktice,kde nasazuji maximalní tlak na obránce soupeře,který tím musí odkopávat míče.
Sestava : Gonzales - Routis,Baumann,Schneider,Ruefli - Antonio De Azevedo,Pizzinat,Kouassi,Nater - Esteban( Karanovic),Vitkieviez
Bellinzona:
Tento tým má druhou nejslabší ofenzivu ve Švýcarské lize,která se sotva přehoupne přes 1,5 branky na zapas.
Co jsem koukal,jejich průměr vstřelených golu je 1,16 branek na zapas.
K tomu mohu přičíst mizernou obranu,která v pruměru dělá 2,08 branek na zapas.
Mohl bych zmínit,že Bellizona je na hřištích soupeřu celkem nekvalitní a tím to ukazuje poslednich 10 zapasu,když hned 7 z nich prohral tento tým se skore 7:22
Sestava : Gritti - Thiesson,Pergl,Raso,Mangiarratti - Mihajlovic,Mattila(Edusei),Sermeter,Diarra - Lustrinelli,Konan
Verdikt:
Většina případů týmu z nižších ligy je většinou podobná,že jsou odohdláni nechat na hřišti duši a jezdit po zadku jak dábel oproti soupeřovi,který po těžké sezoně je rád,že fyzicky zvládá.
Ano sice domácí tým může být trochu nervozní,ale jejich síla na domácím stadionu,diváci,kteří je budou podporovat hned od první minuty by mohl Servette velice pomoct.
Sázka:
Servette - Bellinzona ; hcp 0:1 = 1( @2,3 )
Stade de Geneve
Stadion pro 30100 diváku.

Hodně štěsti kdo se sveze