Liverpool-Newcastle United

<<

Blaine

Příspěvek čtv 28. dub 2011 10:53:14

Liverpool-Newcastle United

ObrázekLiverpool FC-Newcastle United Obrázek

Zápas se hraje 1.5.2011 ve 13:00 na stadionu Anfield Road

Utkání mezi 6. Liverpoolem(52 bodů) a 11. Newcastlem(41 bodů)

Poslední zápasy Liverpoolu Obrázek
Liverpool-Birmingham City 5:0 23.4.2011
Arsenal-Liverpool 1:1 17.4.2011
Liverpool-Manchester City 3:0 11.4.2011
WBA-Liverpool 2:1 2.4.2011

Bilance Liverpoolu Obrázek doma je 11-4-2 skore 34:12

Poslední zápasy Newcastlu United Obrázek
Blackpool-Newcastle 1:1 23.4.2011
Newcastle-Manchester United 0:0 19.4.2011
Aston Villa-Newcastle 1:0 10.4.2011
Newcastle-Wolves 4:1 2.4.2011

Bilance Newcastlu United Obrázek venku je 5-4-8 skore 13:25

Vzájemné zápasy
11.12.2010 Newcastle-Liverpool 3:1
3.5.2009 Liverpool-Newcastle 3:0
28.12.2008 Newcastle-Liverpool 1:5
8.3.2008 Liverpool-Newcastle 3:0

Toto utkání má pro mě jasného favorita a tím je domací Liverpool tým se konečně prokousal z té obrovské mizérie kterou procházel od začátku sezony až do ledna letošního roku a výsledkově i v tabulce šel hodně nahoru a nakonec to vypadá,že se dokonce se Spurs bude Liverpool přetahovat o 5. místo zaručující start v dalším ročníku Evropské ligy.Newcastle může být teoreticky v klidu dostal se nad tu pověstnou hranici 40 bodů která by měla být jistotou k setrvání v PL.Liverpool hraje doma skvěle dokázal zde porazit Chelsea(2:0),Manchester United(3:1) a Manchester City(3:0) a v posledním kole rozstřílel celek Birminghamu 5:0 obrana Newcastlu se tedy bude muset mít na pozoru aby nedostala stejný golový příděl.

V utkáních Liverpoolu s Newcastlem padá často hodně branek a podle mě to ani v tomto utkání nebude jinak.Liverpool by měl potvrdit roli favorita a snadno na domácí půdě zvítězit.

Moje tipy
Over 2,5 Obrázek 1,70
Tip na zápas Obrázek Obrázek 1,45
Kdo si rád zariskuje ... Vstřelí tým 1 gol v obou poločasech-ANO Obrázek 2,25
Extra tip na střelce Andy Carroll Obrázek 1,90
;) :-bd
Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek

Obrázek Obrázek
<<

Kaelthas111090

Příspěvek čtv 28. dub 2011 11:39:25

Re: Liverpool-Newcastle United

Taky se přidám Liverpool je tedka jako vyměněný a myslim si, že NU to krutě pocítí . tak at nám to výjde GL %%- %%- akorát ty goly o poločasech to je zrádná věc :( ale asi taky dám. dík za tip.
<<

stistko1

Příspěvek čtv 28. dub 2011 12:13:17

na Liverpool jsem koukal ted dodatecne a dam ho s chelsea,ajax,rangers tak GL %%-
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 15:05:48

VYměněný za to žeporazil Birmingham ? D:
Fandím Obrázek, Obrázek

Moje prácička :) http://www.tenisak2.cz/ + black list
POuze a jedině TE-NI-S a FOTBAL
<<

Blaine

Příspěvek čtv 28. dub 2011 15:11:03

PePe6 píše:VYměněný za to žeporazil Birmingham ? D:

Pepe ty se mi fakt zdáš nejdřív si o tom něco zjisti a pak reaguj podívej se pořádně na výsledky Liverpoolu a pak se vrat na tenhle topic bud máš nedostatek informací a nebo si jen tady děláš srandu nebo já fakt nevim..máš to napsaný i v té analýze kdyby sis ji alespon přečetl věděl bys,že Liverpool porazil jiné týmy než Birmingham včetně té tvojí Chelsea...

Obrázek Obrázek
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 15:29:57

Blaine píše:

Pepe ty se mi fakt zdáš nejdřív si o tom něco zjisti a pak reaguj podívej se pořádně na výsledky Liverpoolu a pak se vrat na tenhle topic bud máš nedostatek informací a nebo si jen tady děláš srandu nebo já fakt nevim..máš to napsaný i v té analýze kdyby sis ji alespon přečetl věděl bys,že Liverpool porazil jiné týmy než Birmingham včetně té tvojí Chelsea...

ale nereaguj tak přehnaně samozřejmě že vim koho porazil slabí MC který má problem venku vyhrat kýmkoliv s Arsenalem remiza ten tym klaska závěr v haji a a Prohra s podpruměrným WBA a nakonec ta výhra 5:0 s BC což pro mě neznamena nic protože Birmingham je zavodou a s veljkyma týmama venku nezahraje nikdy dobře, je fakt že po příchodu Suareze a Carolla je tam zvýšen výkonu ale sumasumarum jedině koho porazil BC a MC ale to je jedo .... stejně dnes vyharje Newcastle nema na to aby vyhral ale bodik by urvat mohl ale pochybuji .... jen nemám rád když se mluvi o týmu že se extremě zvedl když porazil 5:0 podprůměrný celek a celou sezonu hral na p****
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Blaine

Příspěvek čtv 28. dub 2011 15:35:22

PePe6 píše:
Blaine píše:

ale nereaguj tak přehnaně samozřejmě že vim koho porazil slabí MC který má problem venku vyhrat kýmkoliv s Arsenalem remiza ten tym klaska závěr v haji a a Prohra s podpruměrným WBA a nakonec ta výhra 5:0 s BC což pro mě neznamena nic protože Birmingham je zavodou a s veljkyma týmama venku nezahraje nikdy dobře, je fakt že po příchodu Suareze a Carolla je tam zvýšen výkonu ale sumasumarum jedině koho porazil BC a MC ale to je jedo .... stejně dnes vyharje Newcastle nema na to aby vyhral ale bodik by urvat mohl ale pochybuji .... jen nemám rád když se mluvi o týmu že se extremě zvedl když porazil 5:0 podprůměrný celek a celou sezonu hral na p****

Jediné koho porazil je BC MC? Ty seš úplně mimo a nehrajou dnes ale 1.5. je vidět,že vůbec nevíš která bije...Jinak Liverpool se hodně zvednul nato v jaký byl krizi v první půlce sezony je ted jako vyměněný na další komentáře Pepeho6 už nereaguju předem nato upozornuju aby si někdo nemyslel,že sem neslušnej ale ví o tom kulové a jenom tady plácá nesmysly a očividně vůbec nemá přehled ..

Obrázek Obrázek
<<

PetrMiks

Příspěvek čtv 28. dub 2011 16:25:05

PePe6 píše:
Blaine píše:

MC jsou slabé mužstvo?tak jaktože jsou v prvni 5ce???
Arsenal sice poslední matche nemá formu,ale furt je to kvalitní mužstvo,takže tady zas opomínáš to,že Arsenal má spousta kvalitnich hráču a každy takovýto duel je pro každy tým těžky.!!!!Ted zatracuješ to,že Liverpool dokázal remizovat v Arsenalu,kde na jejich novým stánku ještě neyvhral.
WBA je podprumerné mužstvo?? aha ono asi ta forma WBA z těch zápasu předtím ukazuje,že když vyhravali tak to bylo tím,že jsou proste slaboučcí.

K tomu ybch řekl,že jsi zakomplexovanej vuči Man City co čtu tvé příspěvky.!! proč? protože je koupil Šejk a kupujou hvezdy?? podívej se na svou Chelseu,kde byla před příchodem Abramoviče ;) pak zkoupila taktéž xxx hvězd,takže radši nesud tým,když tvuj oblíbený je na tom v podstatě stejne.!!! CSKA London :))

Blaine v tomhle stojím za tebou :)
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek čtv 28. dub 2011 18:56:20

YNWA! Liverpool musí :)
Obrázek + Obrázek = Obrázek
<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek čtv 28. dub 2011 19:51:47

Pepe se musí připravit jak bude Chelsea koukat z úctivé vzdálenosti Liverpoolu na chrbát v příští sezoně, Chelsea je jen uměle vytvořený tým který se zase za pár let vrátí do průměru do kterého patří :)
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 19:58:41

MNo tak MC je rozdilne než chelsea !!! čelzí nekupuje každoročně za 3 miliardy hráče a narozdil od šejku nekupuji každý přestupní období kde koho ale aspoň "TZV." " fotbalisty " mnoho lidi je přirovnava k MC ale neni tomu tak aspOň mužu řict že jsou v blues nějací odchvanci MC nema ani jednoho svojeho a žádnou ikonu všichni tam jsou pro prachy a tak vypadaji taky jejich výsledky omg ....
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:00:53

PePe6 píše:MNo tak MC je rozdilne než chelsea !!! čelzí nekupuje každoročně za 3 miliardy hráče a narozdil od šejku nekupuji každý přestupní období kde koho ale aspoň "TZV." " fotbalisty " mnoho lidi je přirovnava k MC ale neni tomu tak aspOň mužu řict že jsou v blues nějací odchvanci MC nema ani jednoho svojeho a žádnou ikonu všichni tam jsou pro prachy a tak vypadaji taky jejich výsledky omg ....

Kdybys tam neměl to MC tak bych řekl že mluvíš o Čelží
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:02:03

Erdovec/!LFC! píše:Pepe se musí připravit jak bude Chelsea koukat z úctivé vzdálenosti Liverpoolu na chrbát v příští sezoně, Chelsea je jen uměle vytvořený tým který se zase za pár let vrátí do průměru do kterého patří :)

No nevim ja bych se spíše vubec třebal aby se tvuj live dostal aspoň do evropy aby mohl porazit naši spartu nebo takové týmy D::D: a uměle vytvořeny neni jista historie tu již je ... což liverpol tak nějak poslední 2 roky postráda :) a ty dvě hvězdy za 2 miliardy se jak nepočitaji za ulivani peněz ? za carolla který odehral v PL myslim plku sezony a hned 1 miliardu ???(/(/ =))
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:03:05

Jistě ukaž mi jedineho hráče který ma v srdci MC ??? z toho city slavného ??? který si doufam zahraje příšti rok opět evropskou ligu co mu náleži
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Erdovec/!LFC!

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:08:57

PePe6 píše:Jistě ukaž mi jedineho hráče který ma v srdci MC ??? z toho city slavného ??? který si doufam zahraje příšti rok opět evropskou ligu co mu náleži

Shaun Wright-Phillips, Michael Johnson, Pablo Zabaleta, Joe Hart, Jô, Greg Cunningham například :)
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:25:29

Erdovec/!LFC! píše:
PePe6 píše:Jistě ukaž mi jedineho hráče který ma v srdci MC ??? z toho city slavného ??? který si doufam zahraje příšti rok opět evropskou ligu co mu náleži

Shaun Wright-Phillips, Michael Johnson, Pablo Zabaleta, Joe Hart, Jô, Greg Cunningham například :)

dělaš kozy ne ??? Shaun Wright-Phillips chodi tam dke jsou penize a proto střída jo ? Jô je to same ten je z CSKA myslim en ? a zybtek nevim jak jsou na tom ale Hart je dobrý :_)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 20:27:06

ale to je jedno nebudem spekulovat a hadat se jak malý kluci ;-) uvdime jak se komu příšti rok povede :-)
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Blaine

Příspěvek čtv 28. dub 2011 21:02:32

Nešlo by to tady trošku promazat?Tady se má diskutovat o zápasu Liverpool-Newcastle....byl bych rád kdyby se tu lidé spíše pobavili o tomhle zápasu a spolu sme to rozebrali a ne to co tady vytvořil PEPE6 s těma jeho blbostma to si už dořešte přes SZ dík ty jeho žvásty už vůbec nečtu...

Obrázek Obrázek
<<

k0udy

Příspěvek čtv 28. dub 2011 21:10:19

Liverpool s hcp :-bd
<<

PetrMiks

Příspěvek čtv 28. dub 2011 22:34:48

Pepe ty jsi proste zakomplexovanej trouba,kterej neumí přiznat,že se prostě jednou popletl.!!ale to je jedno,žij si svuj svět,že Chelsea je nejlepší,nekupuje hráče za velký prachy apod. ono samo,že Drogba,Čech,Deco,Ballack apod. tam nebyly koupeny za velké peníze to jen Man. City nakupuje každy přestupni období hvězdy :D :D Dzeko hrozná hvězda co šla za pěnězma co to samé Hart nebo Kompany;) všechno hríči do budoucnosti,ne jako u Chelsei kde Ballack,Deco,Carvalho skončily behem par roku.!!! ;)

moje poslední věta.Jsi zakomplexovanej a arogantní trubka.!!! Čau \:D/

Jinak věřím Liverpoolu,že vyhraje nad Newcastlem min o 2 goly,Newcastlu se posledni dobou nedaři. Takže Good Luck :-bd
Naposledy upravil PetrMiks dne pát 29. dub 2011 8:39:34, celkově upraveno 1
<<

PePe6

Příspěvek čtv 28. dub 2011 23:10:37

Ale nikdo neřikal že je nekupuje ale ne v takové míře ... a jinak to co jsi vyjmenoval byly příchody před 5/4 roky za posledních 2/3 roky nepřišel krom torrese nikdo draží nebo neobviklý kdežto u MC je to každou sezonu a nechapu prostě mentalitu našich lidi že ihned musi nadávat prostě ja mam svuj názor ať je zakomplexoovany nebo neobjektivni ty by jsi ho měl respektovat a odpovědět, reagovat stejně a ne ihned nadavat do troubu atd. ja tu normalně debatuji nikoho neshazuji nenadavam, ale to prostě u nas nejde ja si hajim svuj klub a vy svuj prostě normalni fotbalova debata ale to by nebylo aby se nepoužili hlášky eště mi tu chyby že se ditě .. a je dokonano
Fandím Obrázek, Obrázek

<<

Blaine

Příspěvek pát 29. dub 2011 19:16:57

Takže nějaký názory k zápasu troufl by si někdo odhadnout přesný výsledek můj tip je 4:0..co váš? :)

Obrázek Obrázek
<<

mahrrr

Příspěvek pát 29. dub 2011 19:39:18

Erdovec/!LFC! píše:Pepe se musí připravit jak bude Chelsea koukat z úctivé vzdálenosti Liverpoolu na chrbát v příští sezoně, Chelsea je jen uměle vytvořený tým který se zase za pár let vrátí do průměru do kterého patří :)

No hlavně že ten tvůj Liverpool je nadprůměrný.... 8-} =)) Ste byli rádi že ste v EL postoupili přes Spartu a i tak,nebyly ste lepší než ona a to nejsem její fanoušek... :))
Nejoblíbenější týmy : Obrázek , Obrázek , Obrázek
Nejoblíbenější sázkovky : Obrázek , Obrázek , Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek pát 29. dub 2011 21:05:17

4:0 bych teda neřekl,to je až moc dle me,podle me to skončí 3:1 :) Kuyt,Caroll,Maxi - Nolan
<<

k0udy

Příspěvek pát 29. dub 2011 21:58:58

Caroll hrát nebude a taky si myslím 3:1 :-bd
<<

Blaine

Příspěvek sob 30. dub 2011 13:57:28

Dneska cejtim,že se trefí Luis Suaréz ;)

Obrázek Obrázek
<<

Tirys

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:26:47

Výhra Liverpoolu je myslím jasnou volbou. Newcastle tam vyhrál naposled v roce 94 a uhrál tam jen 2 remízy.
Liverpool bojuje o 5.příčku! %%- 1 %%- (přesný výsledek tipuju 2:0)
Obrázek Obrázek Obrázek COYS!
WilliamHill

Money talks, bullshit walks!

http://lukaskostelny.blogspot.com/
<<

26lukas26

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:29:03

Parada Suarez ti tiez vyšiel :) \:D/
<<

26lukas26

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:40:55

este otazocka preco nemaju radi Carolla v liverpoole?
<<

Blaine

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:42:34

Oni ho mají rádi ale fans z Newcastlu už moc ne... protože šel z NUFC do LFC:)

Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:43:25

Jinak sem rád ,že dneska nedostanu pojeb :)) :)) :)) :-h

Obrázek Obrázek
<<

26lukas26

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:54:40

myslel som ze to "fujkajú" liverpoolci :)
<<

Rafa

Příspěvek ned 01. kvě 2011 14:00:22

Tak Maxiho a Kuyta sem trefil als neco,když ne přesný vysledek :D
<<

Blaine

Příspěvek ned 01. kvě 2011 14:18:20

Rekapitulace
3:0(1:0) goly Maxi,Kuyt,Suaréz
over 2,5-OK
tip zápas Obrázek -OK
Liverpool gol v obou poločasech-OK
Andy Carroll dá gol-KO

Obrázek Obrázek
<<

Blaine

Příspěvek ned 01. kvě 2011 14:19:16

Já sem mojim miláčkum věřil a udělal sem moc dobře... :)
Obrázek

YNWA!

Obrázek Obrázek

Zpět na Fotbal