Primera Division

<<

Rafa

Příspěvek sob 30. dub 2011 23:07:16

Primera Division

Souhrn pár zápasů 34. kola Španělské Primera Division(La liga) na den 1.5.2011

Obrázek Almeria - Sevilla Obrázek

Utkání začíná v 17:00 hod na stadionu Estadio de los Juegos Mediterráneos
Tip = 2 (1,7)

Jsou tu dvě věci,které stojí za zmínku.Almeria je již jasně sestupujícím týmem naopak Sevilla bojuje s Atletikem Madrid a Bilbaem o EL.Tedy dá se říci,že Amleria už svá utkání neodehráva na 100%.Naopak Sevilla si nesmi dovoli ztrácet body.Sevilla bude chtit naprovait posledni vzajemný zápas,který prohrála doma s Almerii 3:1,ale to byla jiná Sevilla než je ted.Po odchodu Luise Fabiana do týmu přišel např. Ivan Rakitič,který velice oživil hru ve středu zalohy kde má na krajich i velice talentovane hráče jako jsou Jesus Navas a Diego Capel.Po odchodu Fabiana se v utoku usidlil Alvaro Negredo a právě tento bývalí hráč Almerie bude chtit skorovat i dnes.Věříém ve výhru hráču Sevilly.

Obrázek Malaga - Hercules Obrázek

Utkání začíná v 17:00 na stadionu Estadio de los Juegos Mediterráneos
Tip = 1 (1,7)

Na toto utkání jsem již analýzu psal,tak se nechci opakovat viewtopic.php?f=6&t=3004 jen doplním,že do utkání nezasáhne jak Trezeguet tak Drenthe.

Obrázek Racing Santander - Mallorca Obrázek

Utkání začíná v 17:00 na stadionu Campos de Sport de El Sardinero
Tip = Oba vstřelí gol (1,65)

Co podotknout Santander se musí ještě dřít o záchranu a tým z Mallorky je na hřištích soupeřu asi tak silný jako je ''ostrý kečup z Alberta''.Tým Santanderu se bude chtit spolehnout na domácí publikum,kam se ani moc fanoušku z Mallorky nechysta,takže 85% stadionu bude zaplněn domácíma fanouškama.Mallorka je určitě solidnim mužstve,které fotbal hrát umí a spoléhá hodne na golmana Aouteho založníka Guzmana či utočníka Weba,které vede známý trener a bývalí skvělý hráč Michael Laudrup.Naopak Santander je týmové mužstvo,kde nikdo enní o urověn lepší,než jeho spoluhráč možná za zmínku stojí jména jako Dos Santos(Barcelona) ci Rosenberg(Werder Bremy) ale jinak je to sama stejná uroven.V případě výhry domácího mužstva by se tneto celek dostal na 40 bodů a musel by doufat,že tým Osasuny doma neuhraje ani bod s Valencii a tím by si klub udělal náskok 5 bodů z čím by se mu hrálo určitě o něco lépe.Já věřím,že Santander doma vyhraje,ale sázka,že oba tymy dají gol je dle me o něco lepší.

Obrázek Osasuna - Valencia Obrázek

Utkání začíná v 21:00 na stadionu Estadio Reyno de Navarra
Tip = +2,5 golu (1,6)

Tým z Osasuny do tohoto utkání jde jako outsider als co se týká jmen klubů a postaveni v tabulce.Osasuna se nachází na prvni sestupové pozici a ztrácí 1 bod na Malagu,která se nachází na nesestupové pozici a 2 body na Santander s Getafe.Naopak Valencia se nachází na 3 pozici,čili na pozici,která zaručuje přímý postup do Ligy Mistru a má náskok 6 bodů nad týmem z Villarealu.Což bouhžel není málo,protože ve hře je ještě 12 bodu(4 kola dokonce).Každopádně Osasune do tohoto utkání nepujde s klidnou hlavou,protože z poslednich 5ti zápasu si připsala hned 4 prohry a to musí být na psychice hráču vidět.Naopak Valencia bude chtít napravit potupnou porážku na domácí půdě s Realem Madrid(3:6) a omluvit se divákum.Ja zde počítám,že tým Valencie vyhraje a v utkání padně hodně branek.A velká šance pro utočníka Soldada rozšířit svůj střelecký deníček,když si letos z 29 zápasů co odehrál již připsal 14 golů.

Hodně štěstí. %%-
A kdyžtak pište názory jsem zvědav kdo souhlasi a kdo je proti :)
<<

Rafa

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:54:24

Re: Primera Division

Bude někdo hrát se mnou nějaké matche nebo ne ?? :-?
<<

Dardanely

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:57:13

já sem dal Malagu 1 a Velencii že dá gol :-bd
<<

Rafa

Příspěvek ned 01. kvě 2011 10:58:15

Tak to by ti snad vyjít mělo :) takže hodně štěstí :)
<<

Bimbo

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:13:39

Santander vs. Mallorca je dle mě hodně záludnej zápas... docela dost věřím ve výhru Sevilly a to že dá gol Valencie je hodně reálný tip - over bych se taky nebál :)
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

Rafa

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:26:28

Tak jasně a jaký zpas není zaludný :) ja když se podivam na hru Mallorky venku a na to jakou ma Santander obran ua utok,tak podle mě,oba tymy gol dat mnohou :)
<<

Bimbo

Příspěvek ned 01. kvě 2011 13:29:15

Snad by to vyjít mělo, ale já si tohle nelajsknu... ale díky za ostatní tipy... těma jsi mi pomohl v rozhodování ;)!!! GL
Analýzy: 2 OK - 2 KO

Obrázek Obrázek Obrázek Obrázek
<<

santa2412

Příspěvek ned 01. kvě 2011 18:01:52

Almeria - Sevilla 0:1 Tip OK
Malaga - Hercules 3:1 Tip OK
Santander - Mallorca 2:0 Tip KO

Zpět na Fotbal