Exeter City - Oldham Athletic
Anglická League One

Exeter City - Oldham Athletic = 1 ( @1,9 )

Pro mě trošku překvapivě na Anglický fotbal trochu netradiční doba,většinou jsem zvyklej na 20:45 nebo o weekendech na 16hod. ale budiž.Dokonce League One zbývá odehrát 4 kola(s tímto)a Exeter zde bude nastupovat v roli favorita.Tento tým z Jihu Anglie okupuje 9 příčku a stále bojuje Leytonem,Rochdale, a Bournemouthem o pozici zaručující poslední postupové místo do baráže o Anglickou Championship.Pro Exeter bude z těcho poslednich 4 kol tým Oldhamu nejsilnějším soupeřem(Oldham,Tranmere,Plymouth,Sheffield Wed.),takže tento tým kdyby dokázal toto utkání vyhrát,tak věřím,že ve zbytku kol by mohl ziskat plný počet bodu a teda mít velkou možnost jít do baráže.Ale to předbíhám moc dopředu.Naopak tým Oldhamu se nachází na 16 pozici a takřka už onic nehraje,jen pro diváky a pro dobrý pocit z pravě probíhající sezony.Samozřejmě si nemyslím,že by Oldham toto utkání pustil,ale motivaci nemá,tak proč se snažit na 100% ?? V prim hraje Exeteru i mometnální forma,když z posledních 5 utkání 4x vyhral a jednou prohrál.Oldham z posledních 5 utkání 1x vyhral 3x remizoval a 2x prohral.Tým Oldhamu by do Exeteru neměl ani přijet v kompletním složení(Brill-Kotník,Hazzell- Vykartovnání,Carlos Evina-Rodiné problémy v rodném Senegalu,Lee-Stehení sval,Taylor-Vykartování a Tounkara-Chřipka).Naopak Exeter bude kompletní.Pro mě jednoznačná výhra domácích - Mnoho zraněných hráčů soupeře,nestabilní výkony na hřištích soupeřů,slabá motivace.
Boundary Park

Hodně štěstí,jinak beru každy neagativní i pozitivní poznatek na toto utkání