Šachtar Doněck - FC Barcelona

Rozhodující utkání Ligy Mistrů mezi Šachtarem Doněck a FC Barcelonou se odehraje 12.4.2011 ve 20:45 na Donbass Arena.

Dani Alves
Šachtar hrál v úvodním utkání na Nou Campu velmi zdařile,avšak i přes velmi dobrý výkon hráči prohráli a to 5:1.Díky tomuto výsledku a navíc proti takovému soupeři je šance na obrat takřka nulová,přesto nevěřím že by hráči utkání vypustili a hráli na méně jak 100%,vždyť záleží i na jejich čestnosti a zároveň před svými fanoušky see tento tým bude chtít ukázat v dobrém světle.
Barcelona má vyhráno a v Doněcku jí stačí předvádět svůj fotbal,držet míč,držet míč a sem tam zaútočit.Je také velmi reálné že trenér Barcelony nechá odpočívat některé důležité hráče neboť se v následujících zápasech střetne několikrát s Realem Madrid!
Nejdříve se Barca utká s Realem v ligovém utkání,poté v poháru Copa del Rey a v neposlední řadě si s Realem mohou zahrát o finále Ligy Mistrů což by bylo pro oba týmy velmi vysilující,ovšem pro nás sázkaře a nadšence fotbalu více než skvělé...

01.04.2011 Premier Liha 23. kolo Illičivec - Š. Doněck 1:3
06.04.2011 Liga mistrů ČF 1.z Barcelona - Š. Doněck 5:1
09.04.2011 Premier Liha 24. kolo Š. Doněck - Obolon 0:1

02.04.2011 Primera División 30. kolo Villarreal - FC Barcelona 0:1
06.04.2011 Liga mistrů ČF 1.z Barcelona - Š. Doněck 5:1
09.04.2011 Primera División 31. kolo Barcelona - UD Almería 3:1

Pyatov - Srna, Rakitskiy, Chygrynskiy, Rat - Fernandinho, Hubschmann - Douglas Costa, Willian, Jadson - Luiz Adriano

Valdés - Dani Alvés, Piqué, Sergio, Adriano - Xavi, Mascherano, Keita - Pedro, Messi, Villa
Barcelona má postup jistý což jsem již psal,ovšem i v tomto utkání má stále velikou šanci na výhru neboť jsem se někde dočetl že by měli být snad 3 hráči obrany mimo sestavu z důvodů zranění a karet. - bližší info v den zápasu jako vždy
Pro mne je i zde Barcelona jasným favoritem na výhru ať bude hrát v nejsilnější sestavě,nebo budou hrát hráči příliš nehrající.Letos je Barca opět o level výše než loni a v tomto utkání to jen potvrdí...

- 2 / 2