FC Porto - Spartak Moskva

Utkání se odehraje 7.4.2011 ve 21:05 na Estádio do Dragão.

Estádio do Dragão
Porto v posledním ligovém utkání na hřišti Benfici zpečetilo vítězství celé ligy a mohlo tak již slavit ligový titul,přesto toho nemá Porto dost a stále bojuje,nyní však o Evropský pohár.
V osmifinále se tým střetl s CSKA Moskva na který Porto stačilo a postoupilo tak do čtvrfinále kde se nyní střetne s dalším týmem ruské ligy a to se Spartakem Moskva.
Porto půjde do utkání jako jednoznačný favorit na vítězství což jistě každý očekává neboť letošní síla Porta je opravdu obrovská.
Spartaku před pár týdny začala nová sezóna do které tým nevkročil tou pravou nohou a to i přesto že tým pokračuje v Evropské lize.Na domácí scéně jsou odehraná 3 kola ve kterých však dokázal tým získat pouze 3 body.
Spartak by se tak měl velmi rychle zmátořit zda-li chce bojovat o nejvyšší příčky,stejně tak důležitý je pro ně jistě Evropský pohár o který se zajisté také poperou.

14.03.2011 Primeira Liga 23. kolo UD Leiria - FC Porto 0:2
17.03.2011 Evropská liga OF 2.z FC Porto - CSKA Moskva 2:1
20.03.2011 Primeira Liga 24. kolo FC Porto - Académica 3:1
03.04.2011 Primeira Liga 25. kolo SL Benfica - FC Porto 1:2

14.03.2011 Premier Liga 1. kolo FK Rostov - Spartak M. 4:0
17.03.2011 Evropská liga OF 2.z Spartak Moskva - AFC Ajax 3:0
21.03.2011 Premier Liga 2. kolo Spartak M. - Volga N.N. 1:0
02.04.2011 Premier Liga 3. kolo Kubaň - Spartak Moskva 3:1

Helton - Fucile, Rolando, Otamendi, Pereira - Guarin, Fernando, Moutinho - Valera, Hulk, Falcao

Dikan - Makeev, Suchý, Šešukov, K. Kombarov - McGeady, Ibson, Carioca, D. Kombarov - Alex - Welliton
Jak jsem již řekl,Porto je jasným favoritem a to dokonce na celkové vítězství této soutěže,dnes jsem si nevybral tip na Porto neboť zde už tato analýza udělána byla,vybral jsem si tip na počet gólů...

- rozmezí branek 2-3 / 1,8