Sparta B-Sokolov

<<

Kuba8

Příspěvek pát 25. bře 2011 9:35:17

Sparta B-Sokolov

Vybral jsem si zápas z druhé české ligy kde se utkají bez formy hrající Sparta B proti Sokolovu.

26.03 10:15

Obrázek AC SPARTA PRAHA B vs. FK BANÍK SOKOLOV Obrázek

Obrázek

Posledních 6 utkání Sparty:

V-Kladno 0:0
D-Sezimovo Ústí 0:0
V-Znojmo 1:2
D-Most 2:1
V-Varnsdorf 0:2
D-Hlučín 1:0

Sparta se nenachází úplně v optimální formě avšak aspoň má ty bodíky za remízy které jsou ovšem ztráty. Overovo/underovou má hranici naprosto vyrovnanou po 9. Teď ani nebude kompletní což taky není nejlepší. Spartu hlavně trápí v posledních utkáních ofenzíva. Za posledních 6 zápasů vstřelili jen 4 branky. Ale také inkasovali pouze 5 branek.

Posledních 6 utkání Sokolova:

D-Čáslav 0:2
V-Zlín 0:4
V-Sezimovo Ústí 1:4
V-Ml.Boleslav 0:3
V-Dukla 0:1
D-Kladno 4:2

Jak sami vidíte Sokolov na tom není vůbec dobře, branky nedávají vůbec, defenzíva strašně skřípe. Láká mě sázka na Spartu když se podívám na poslední výsledky, ale viděl jsem Sokolov na Sigmě v generálce na ligu a tam Sokolov hrál velice dobře a zvítězil, a to hrála Sigma v plné sestavě. Bojím se, že Sokolov může zahrát tak jak v Olomouci a třeba vyhrát. Já si, ale spíš myslím že v Sokolově se už něco začalo dělat s defenzívou která musí být zlepšená.

Obrázek

Vzájemná utkání:

Sparta B-Sokolov 1:1
Sparta B-Sokolov 3:2

Jistotou by asi měla být neprohra Sparty. Moje hlavní sázka je však na méně jak 2,5 branky v utkání. U Sparty jsou poslední zápasy undery často, ofenzíva je špatná. U Sokolova jsou teď špatné obě varianty. Věřím, že Sokolov defenzívu zlepšil a na Spartě tolik inkasovat nebude a under za dobrý kurz dojde. GL %%-

Předpokládané sestavy:

Sparta B: Švenger - Jánoš, Švejdík, Polom, Krob – Kadeřábek, Pavelka, Hušek, Podaný - Putz, Skalák
Sokolov: Zacharda - Blažek, Šindelář, Chupáč, Hanzlík - Podrazký, Čada, Javorský, Vaněček - Duchnič, Šilhan

Můj tip:

Sparta-Sokolov
méně jak 2,5 branky
1.85 Obrázek
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012

OK: 3

KO: 2

Moje tenisové tipy za všechny období:

OK- 78
KO- 28
<<

Kuba8