Sevilla FC - FC Barcelona

Utkání mezi Sevillou a Barcelonou se sehraje 13.3.2011 ve 21:00 na Estadio Ramón Sánchez Pizjuán.

Lionel Messi
Na Sevillu v tomto utkání čeká velmi tvrdý oříšek v podobě Barcelony která je náramně rozjetá z poslednách utkání kdy např. porazila Arsenal nebo třeba Valencii.
"Pro tým bych si zlomil i vaz, i když neprodloužím smlouvu. Je to sen být součástí toho všeho a ať se napíše nebo řekne cokoli, tak do historie klubu jsem se zapsal už nyní," říká Alves.
"Ve Valencii to bylo velké vítězství a v Seville by to mělo být podobné. Pak přijde Villarreal a zápas na Santiago Bernabeu a pokud všechny vyhrajeme, budeme velice blízko, ale samozřejmě máme i jiné cíle," dodal.
Myslím že k tomuto utkání nemá cenu příliš rozebírat kdo je v jaké formě neboť favorit je zde zcela jasný,Sevilla má tak možnost pouze překvapit což půjde velmi těžce neboť Luis Fabiano přestoupil do Brazílie a mimo jsou hráči Perotti a Palop kteří dnes hrát nebudou.
''Hráči Barcelony si skvěle rozumí a mohou spol hrát poslepu, musíme se maximálně soustředit. Tři body nejsou nereálné a s tím musíme jít na hřiště," řekl křídelník Jesus Navas.

- 14 zápasů,7-3-4,skóre 23:16

- 13 zápasů,12-1-0,skóre 41:5
Poslední zápasy :
Atl. Madrid - Sevilla FC 2:2
Sevilla FC - Sp. Gijón 3:0
Bilbao - Sevilla FC 2:0
Valencia CF - Barcelona 0:1
FC Barcelona - Zaragoza 1:0
FC Barcelona - Arsenal FC 3:1 - Liga Mistrů

Javi Varas - F.Navaro,Fazio,Alexis,Caseres - Medel,Zokora - Capel,Rakitič,Navas - Negredo

Valdes - Maxwell,Abidal,Piqué,Alves - Iniesta,Busquets,Xavi - Pedro,Messi,Villa
Jak jsem řekl,favorit je jasný a mě nezbývá než doporučit tento zápas...

- 2 / 1,39