Dynamo Kyjev - Manchester City
Utkání se odehraje 10.3.2011 ve 21:05 na Stadion Valerija Lobanovskoho.

David Silva
Manchester City se v tomto zápase střetne s týmem který hodně překvapil výsledky se svým minulým soupeřem kterým byl turecký Besiktas kterého Kyjev porazil nejdříve na jeho půdě 4:1 a poté i doma 4:0 což zajisté málokdo čekal.Nyní se ale Kyjev musí střetnou s hvězdami nabitým týmem z Anglie jehož majitelé by velmi rádi viděli Silvu a spol. s pohárem Evropsky v rukou.
"Budě to těžký zápas, ale stále je to jenom první poločas. Doufám, že podáme dobrý výkon, dáme branku a pokud to bude možné, tak i vyhrajeme. Máme dobrý tým, problém bude v terénu, v současné době je velká zima," říká Mancini k zápasu.
Kyjev je v lize na 2. místě a určitě by velmi rád zaútočil na ligový titul,ovšem nebude to vůbec jednoduché neboť ztrácí na vedoucí pouzici 12 bodů a na té pozici je skvělý Šachtar který postoupil dále v Lize Mistrů a to velmi dobrým výkonem jak na hřišti AS Řím tak i na domácí půdě.
"Každý z nás si podle mě uvědomuje povinnost, jakou budou mít hráči, kteří nastoupí. O schopnostech hráčů Manchesteru City nelze pochybovat. Ne nadarmo tento tým bojuje o anglický titul," říká brankář Oleksandr Šovkovskyj.
Beşiktaş - Dynamo Kyjev 1:4 - Evropská liga
Dynamo Kyjev - Beşiktaş 4:0 - Evropská liga
M. Doněck - Dynamo Kyjev 0:2
Man. City - Fulham FC 1:1
Man. City - Aston Villa 3:0 - FA cup
Man. City - Wigan 1:0
Toto utkání bude určitě velmi vyrovnané a dost se mi líbí tip na remízu v prvním poločase,na druhou stranu se přikláním ne neprohru hostí a to je proto že se City ukázalo v dobré formě v posledních 2 utkáních která jsem sledoval...

- 02 / 1,38