EL: Braga-Liverpool
Již když jsem věděl, že tahle dvojice proti sobě bude hrát a na půdě Portugalců, věděl jsem že napíšu analýzu na 0-2 góly.
10.3 19:00
SC Braga
vs.
FC Liverpool 

Ti kdo jste viděli utkání Liverpoolu proti Spartě, hlavně v Praze musíte uznat, že určitě je možné že něco podobného by se mohlo dít i dnes.
Braga postoupila přes Lech Poznaň když venku prohráli 1:0 a doma zvítězili 2:0.
Liverpool postoupil přes Spartu po výsledcích 0:0 a 1:0.
Myslím si, že utkání bude hodně opatrné, domácí se nemůžou úplně hrnout dopředu protože ofenzivní síla Liverpoolu jak ukázal Kuyt proti Manchesteru je skvělá. Liverpool hrál na Spartě lážo-plážo nechtěl inkasovat, v pohodě se ubránil a dopředu se nehnal řekl bych, že to může být stejný obrázek hry i v Portugalsku.
Poslední utkání Braga:
Benfica 1:2
Naval 0:0
Poznan 2:0
Ferreira 1:2
Poznan 0:1
Porto 0:2
Poslední utkání Liverpool:
M.Utd 3:1
West Ham 1:3
Sparta 1:0
Sparta 0:0
Wigan 1:1
Chelsea 1:0
Liverpool určitě sílu dopředu má, tu spíše využije v domácím utkání, přijedou hlavně neinkasovat, utkání bude opatrné a snad nepadne víc jak 2 branky. Kurz 1.55 na "under" mi přijde jako dobrá volba.
Můj tip:
Braga-Liverpool
2,5 branky -
1.55
10.3 19:00

Ti kdo jste viděli utkání Liverpoolu proti Spartě, hlavně v Praze musíte uznat, že určitě je možné že něco podobného by se mohlo dít i dnes.
Braga postoupila přes Lech Poznaň když venku prohráli 1:0 a doma zvítězili 2:0.
Liverpool postoupil přes Spartu po výsledcích 0:0 a 1:0.
Myslím si, že utkání bude hodně opatrné, domácí se nemůžou úplně hrnout dopředu protože ofenzivní síla Liverpoolu jak ukázal Kuyt proti Manchesteru je skvělá. Liverpool hrál na Spartě lážo-plážo nechtěl inkasovat, v pohodě se ubránil a dopředu se nehnal řekl bych, že to může být stejný obrázek hry i v Portugalsku.
Poslední utkání Braga:
Benfica 1:2
Naval 0:0
Poznan 2:0
Ferreira 1:2
Poznan 0:1
Porto 0:2
Poslední utkání Liverpool:
M.Utd 3:1
West Ham 1:3
Sparta 1:0
Sparta 0:0
Wigan 1:1
Chelsea 1:0
Liverpool určitě sílu dopředu má, tu spíše využije v domácím utkání, přijedou hlavně neinkasovat, utkání bude opatrné a snad nepadne víc jak 2 branky. Kurz 1.55 na "under" mi přijde jako dobrá volba.
Můj tip:
Braga-Liverpool
2,5 branky -
1.55

Naposledy upravil Kuba8 dne stř 09. bře 2011 16:28:47, celkově upraveno 1
Moje statistiky analýz od 1.8. 2012
OK: 3
KO: 2
Moje tenisové tipy za všechny období:
OK- 78
KO- 28
OK: 3