Bayer Leverkusen - Villareal CF

Utkání začíná 10.3.2011 v 19:00 na BayArena v Leverkusenu.

Nilmar v dresu Villarealu.
Bayer Leverkusen se letos drží mezi prvními 5 týmy Bundesligy s velkou bravurou.Tým by mohl bojovat o ligový titul,ovšem na Dortmund ztrácí 12 bodů což situaci značně komplikuje,přesto je však 2. pozice více než dobrá.Poslední zápasy Leverkusenu jsou taktéž dobré.
"Villarreal se prezentuje výbornými kolektivnímy výkony, právě proto je tak nebezpečný. Nicméně já jsem optimista, náš týmový duch je taktéž na velmi vysoké úrovni, a tak doufám, že budeme úspěšní. Byl bych také štastný, kdyby nás stejně jako v sobotu podpořili fanoušci, protože budeme jejich povzbuzování opravdu potřebovat," řekl trenér Heynckes.
Villareal se v Primera División propadl na 4. místo a dál ztrácí důležité body jako třeba v posledním ligovém zápase s Atlétikem Madrid na jehož půdě ponorky prohrály 1:3.Pokud bude tým dále takto ztrácet důležité body,může se klidn stát že se tým propadne dále a bude tak bojovat pouze o Evropské poháry a né o Ligu Mistrů kterou měl tým v plánu.
"Tyhle pohárové zápasy jsou vždycky zajímavé, venku je důležité se nezaleknout a pokusit se nejlépe vstřelit nějaký gól. Stěžejním úkolem však pro nás bude obrana, Bayer je totiž dopředu hodně silný. Jsem si jistý, že si šance také vypracujeme, pak už bude pouze na nás, jak s nimi naložíme. V posledním zápase v Madridu se nám to bohužel nepodařilo, a tak máme co napravovat," uvedl trenér Juan Carlos Garrido.
Pro oba týmy je důležité postoupit co nejdál,nejlépe do finále Evropského poháru,ovšem komu se tak poštěstí nám řeknou až vzájemná utkání těchto týmů.

Leverkusen - Stuttgart 4:2
Leverkusen - M. Charkov 2:0 - Evropská liga
Brémy - Leverkusen 2:2
Leverkusen - Wolfsburg 3:0

Villarreal - SSC Neapol 2:1 - Evropská liga
Santander - Villarreal CF 2:2
Villarreal - Hércules CF 1:0
Atl. Madrid - Villarreal 3:1

Adler - Schwaab, Reinartz, Hyypiä, Kadlec - Vidal, Rolfes - Sam, Augusto, Castro - Kießling

López - Gaspar, Rodríguez, Musacchio, Capdevila - Cazorla, Soriano, Cani, Valero - Nilmar, Rossi
Poslední utkání mluví o jednoznačných výsledcích pro Leverkusen,ovšem Villareal se určitě nenechá obrat o postup jen tak a proto věřím že uhraje dobrý výsledek pro další vzájemný zápas...

- 02 / 1,67