2Rak: Altach-Vienna
08.03 18:30

Altach je v naprosté jiné pozici než jeho soupeř po 22. kolech je na 2. místě se ztrátou 6 bodů, ale zápasem k dobru. Hosté z Vídně jsou až na ostudné poslední příčce tabulky, 5 výher a 2 remízy mají na svém kontě.
První si rozeberem domácí tým. Ten kdo sleduje nebo občas vsází 2. Rakouskou ligu tak ví že jsou tam dva dá se nazvat giganti v posledních letech, Admira a Altach. Vládnou tabulkám. Vždyť na třetí místo má Altach náskok 9 bodů, po tomhle utkání se předpokládá že to bude bodů 12. 22 zápasů 15 výher, 3 remízy a 4 prohry. To je skvělá bilance. Altach má jasné postupové pozice a tak si nemůže dovolit váhat s týmem jako je...
...Vienna. Ta by se ráda zachránila, ale body musí dolovat jinde, na půdě skvělého Altachu na to asi ani není pomyšlení. S bilancí 5-2-15 rozhodně ne. Na venkovních hříštích má Vienna pouze 3 body z 10 utkání! Při bilanci 1-0-9. Myslíte že mají šanci něco uhrát na Altachu? Já tedy rozhodně ne.
Navíc Altach je doma dominantní! 9 výher 1 remíz 0 proher. Nepovažuji za reálné aby ztratily body s Vídní. Navíc se doma představí po dlouhé době a nic jiného než výhru si nepřipouští a ja také ne.
Altach 5 posl. utkání:
V- Grodig 1:0
V- Lustenau 1:2
D- Admira 4:0
V- Hartberg 2:1
V- St. Polten 0:0
Vienna 5 posl. utkání:
D- St. Polten 2:0
D- St. Andra 0:4
V- Grodig 2:3
D- Lustenau 0:0
V- Gratkorn 0:4