Příspěvek sob 05. bře 2011 23:39:25

Chievo - Parma

Obrázek ITÁLIE: Serie A

ObrázekChievo - Parma
Obrázek
06.03.2011 15:00 - 28. Round

V tomto zápase 28. kola Italské serie A přivítá 13.tým tabulky na svém hřišti 16.tým tabulky - tedy Chievo Parmu. Chievo má 31bodů, Parma o 3 méně tedy 28. Pokusím se Vám přinést zajímavé infromace o tomto zápase a také můj tip, tak pojďme na to.

Obrázek Chievo

Chievo okupuje 13. pozici Italské serie A s 31. body, které si vysloužilo za 7 výher, 10 remíz a 10 proher.Na domácí půdě je Chievo však až 16. s bilancí (4-6-3) a průměrným skóre 12:10. Z posledních 5 zápasů doma Chievo 3x remizovalo, 1x vyhrálo a jednou prohrálo.
Posledních 5 zápasů: P-P-P-R-V

Zranění a suspendace:
Luciano (střídající hráč)
Fernandes (pravidelný hráč)

Pravděpodobná sestava:
Sorrentino - Frey, Mandelli, Cesar, Mantovani - Pulzetti, Rigoni, Constant - Bogliacino, Pelliessier, Moscardelli

Obrázek Parma

Parma okupuje v Italské serii A až 16 pozici s náskokem 3 bodů na týmy, které se nacházejí v sestupových vodách. Parma až doposud nasbírala 28 bodů, za které mohou tyto výsledky 6 výher 10 remíz 11 proher. Venku je Parma na 15.místě s bilancí (2-3-8) 9 bodů a špatné skóre 14:28. Parmě se zkrýtka venku moc nedaří, což potvrzují i její poslední zápasy z půdy jiných soupeřů.
Posledních 5 zápasů: R-R-P-R-P

Zranění a suspendace:
Calvo (nepodstatný hráč)
Angelo (pravidelný hráč)
Paci (pravidelný hráč)
Crespo (pravidelný hráč)

Pravděpodobná sestava:
Mirante - Zaccardo, Paletta, Lucarelli - Modesto, Dzemaili, Morrone, Valiani - Giovinco, Amauri, Candreva

Můj tip:
Dnes jsem se hodně rozmýšlel mezi remízou (bookmakeři celý den snižovali kursy na remízu) a nebo čistou jedničkou. Já to nechám na Vás co si vyberete jen Vám dám inspiraci:
Tip: 1 Obrázek 2,40
Tip: 1X (sázka bez remízy, v případě remízy je kurs 1,00) Obrázek 1,62

%%- G00D LUCK %%-