Valuebetting-návod + zápas Ilioupoli - Ionikos
Chodí mi mnoho zpráv, především na icq, jak to vlastně dělám, ten Valuebetting, a proč nepíšu toto, čí tamto, a proč těch zápasů nedávám více atd.
A abych to nemusel každému psát zvláště, tak to sem hodím.
Koho to nezajímá, tak ať dále nečte, pač následující řádky, se budou jen tak lehce dotýkat tohoto tématu.
Napíši pár řádků, hlavně o tom, co bude náplní mých "analýz".
Určitě ode mne nečekejte nějaké grafické vychytávky, plno obrázku, podtrhávek atd., jednak nevím jak se to dělá, a druhak, neshledávám to jako důležité při analýze, kterou napíšu. Myslím si, že tak jak to napíšu je jasné, přehledné, a nikdo nemusí rulovat lištu půl dne, než přejede všechny možné i nemožné obrázky, než se vlastně dozvíme, jaký tip to vlastně analyzátor má na mysli.
Dále analýzy na kurzy 1,2 atd, co se tváří jakoby tutovky, tak to též nebudu dávat do tipů. A ani analyzovat. Nic takového, spíše upozorním, že ten či tento kurz nehrát, pač se jedná o podkurz. Takže poplacávání po zádech, jseš dobrej, kdo by to byl býval řekl, kurz 1,2 ti vyšel, tu máš ode mne odměnu, nic takového.
Nebudu tu ani rodoby analyzovat zápasy, kde napíšu spíše nemožné, a nakonec to shrnu ve slovech jako, "Myslím si, vzhledem ke vzájemným zápasům, bude tam over", zkrátka doměnky, pochyby, myslím si, asi to tak bude, možná, mají lepší formu, osobní pocity, dojmy, subjektivní pohledy... to vše budu samozřejmě házet za hlavu. (na to nepotřebujete dělat analýzy, a ani je číst)
Co se týká "ohodnocení" mých Valuebettingů, tak by se mi líbílo, kdyby ti, kteří si zahrajou se mnou ten daný zápas, dali po zápase ohodnocení, jako že uvidím, že jsem někomu pomohl ke zvýšení kurzů, nebo někomu ke trefení celého tiketu, v případě, že si sázkař zahrál zápas jako sólovku. Alespoň tak uvidím, že to někoho zajímá a má to smysl.
Co se týče samotných tipů, tak tipy určitě nebudou k mání několik dnů, či několik hodin před samotným odehráním toho daného zápasu.
Ingredience na vaření jsou nejzralejší v mnoha případěch, až těsně před zahájením samotného zápasu. Ale určitě tu nebudu psát zápasy na tzv. last minute.
Nehraju sporty invidualistů (k tomuto rozhodnutí jsem dospěl nedávno

Převážně tu budou tipy na fotbal, hokej, basket, házená, baseball.
Co se týče zápasů jako takových, někdy zápasů za jeden den mám více, někdy třeba žádný. Házet do éteru budu jen jeden.
To co jsem napsal výše, a proč to tak dělám, je hlavně o čase. Kdybych měl více času, a byl základní školou teprv povinný, tak určitě by mě zajímalo, jak se dělají podtrhávky, jak to či ono, ale nikdy jsem nebyl takový pisálek, abych jsem se rozepisoval

A kdo to dočetl až sem, tak teď přijde to nejdůležitější, takový bonus na závěr. Výpočet Valuebettingu:
Velice krátce. Tam přidáte pár %, tam uberete pár % a je to !

Dropping odds - každých 0,2 bodu, 5%
SportMan - druhá starna pod 20%, 5%
mirc - adekvátní informace, 5%
webové stránky - kontrola dvou webů, 5%
tabulka - rozdíl v umístění, v bodech, 5%
informace (sestava, zranění, počase, jiné) - 5%
Celkově řečeno, máte to, jako se starou vahou, miskovou vahou, tam přidáte, tam uberete, nakonec % převedete na kurz, a následně porovnáte s kurzem, který nabízí sázkové kanceláře.
Kdo by chtěl vědět více, ať mi písne na icq, teď ve 11:55 mám až do 18:00 téhož dne, vskutku až přespříliš volného času, takže můžem hodit pár písmenek, jinak budu na případné dotazy odpovídat, až ten čas budu mít.
A teď samotný zápas.
Beta Ethniki » Ilioupoli - Ionikos
27.2.2011
14:00
Kurz bookies:
average 1,83
highest 1,91
Jak to vidím já:
55% - 45%
1,818
Můj tip:
1 za min. 1,818