Chotěbuz - FSV Frankfurt

25.02.2011 - 18:00
Takže opět přicházím s něčím riskantnějším a opět je to 2. Bundesliga a dokonce si vybírám i Chotěbuz, která mě a nejen mě stála tiket za pěkné peníze.
ligová tabulka po 23. kole:

Z tabulky tak můžeme vyčíst, že oba celky mají už jen teoretickou šanci se dostat aspoň na 3. místo, které zaručuje boje v play off o 1. Bundesligu a problémy se sestupem také nemají, tudíž v tomto utkání už jde jen o konečné postavení v tabulce.
Oba celky se na jaře doslova trápí, to jsem psal o Chotěbuzi i v minulé analýze, ale ejhle ono to bylo jinak. Nebo možná to jinak nebylo, ale byla to ta hrůza co hrála Hertha, ale i tak si myslím, že v Chotěbuzi se něco zlepšilo k lepšímu a v minulém utkání Herthu tlačilo a jasného papírového favorita velice potrápila. Ten mohl být rád i za tu remízu 2:2, protože na kopačkách Chotěbuze byly neuvěřitelné tutovky a já jsem si skoro ukroutil hlavu nad tím, co ty kopačky nedokázaly dát.
U Chotěbuzi tedy odhaduji nárůst herní pohody, formy a zlepšení herních výkonů. Pokavaď předvedou podobný výkon jako v posledním mistrovském utkání, tak si myslím, že by Chotěbuz z tohoto duelu měla vyjít vítězně. Chotěbuzi se doma daří více a převážně zde sbírá ty cenné bodíky. Chotěbuz doma prohrála jen jediné utkání a i tato statistika stojí na pováženou.
Frankfurt se i nadále trápí. V posledním mistrovském utkání podlehl doma Karlsruhe 1:2 a před tím venku prohrála s Cáchama taktéž 2:1. Frankfurt venku nehraje zajímavý fotbal a ani výsledkově to není žádná sláva. Z 11ti odehraných utkání mít 11 bodů, to je docela slabota teda. V podstatě se na to jak se obou celkům dařilo můžete podívat zde pod příspěvkem.

(výsledky odehrané od začátku jarní části)
Opět toto utkání řadím mezi rizikovější a víme jak to u těchto utkání chodí, tedy myslím v mém případě

Závěrem dodám, že Chotěbuz v minulém ročníku doma přehrála Frankfurt 3:0.
1- 1,70

1- 1,73

1- 1,68

1- 1,8 MAXITIP (česká SK má aktuálně nejvyšší kurz na trhu, zatím nestihla zareagovat na ostatní SK, které jdou výrazně s kurzem na domácí dolů)
v průměru se kurz pohybuje okolo čísla 1,66 a stále jde dolů, můžeme tedy vidět, že české SK reagují na vývoj kurzu notně zpomaleně
2:1 OK
(tabulky jsou ořezané a převzaty z webů liga.cz a eurofotbal.cz)